Mobilyalarım

Tuğbaöğretmen çok haklısınız aslına bakarsanız eşya seçimi işin en kolay kısmı daha sonraki aşamalar insanı dahada zorluyor. Halı, perde, aydınlatma, aksesuar derken afedersiniz tırlatmak üzereyim. Ayrıca sizede çok teşekkür ederim.

eşya seçmek en kolayı mı :18: ben daha şimdiden tırlattım diyebilirim...
yuva kurmak çok zahmetli, Allah bütün evlenenlere yardım etsin valla

eşya seçmek en kolayı mı :18: ben daha şimdiden tırlattım diyebilirim...
yuva kurmak çok zahmetli, Allah bütün evlenenlere yardım etsin valla

Eşya seçimini yaptığınız zaman işin büyük bir bölümünü halletmiş oluyorsunuz ama inanın geri kalan kısmı hiçde kolay geçmiyor. Hem size hem bana çok kolay gelsin.

Araba parası gibi mübarek..Hay maşallah...
güle güle kullan cnm.
ben çok beğendim
Allah ii günlerde kullanmak nasip etsin...

bayıldım
dua et bana cnm.. bende bulayım böyle...
ama accık ucuzundann

Sağolun, amin inşaaallah. Sizede allah kolaylık versin, herşey gönlünüzce olsun.

Selam cnm mobilyadaki trende uymus avangart tarzda bir mobilya seçimi yapmışsın gerçektende salon için çok şık ve güzel bir seçim olmuş..güle güle kullan.halı,perde ve aksesuarlarla birleştiğinde de paylaşımlarını bekleriz :)

Arkadaşlar mobilyalarım geldi yerleşti ama çok eksiğim var, alışverişe çıkacak zaman bulamıyorum. Zamanla hallolacaktır, acele de etmiyorum açıkcası. Sadece halılarını alabildim. Yorum yapan tüm arkadaşlara çok teşekkür ederim.

takımın rengi çok güzel mavi sanırım oturma kısımlarıda geniş .çok beğendim güle güle kullan canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…