Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
FİYATI MI UYGUUUUNNNNN:bbo: YOK BE CANM NE UYGUNUU!BEN ÇALIŞIRKEN ORDA PERSONEL İNDİRMİ BİLE FAYDA ETMİYODU:1no2: SEN ESKİ TARZINI BİLYOSUN BENCE,ŞİMDİ YENİ MODELLER ÇIKARDI!AMA ORASI ZEVK MESELESİ TABİİa.s
Ben genelde masko ile ilgilendiğim için fiyatlar cok uygun modellerde cok sıradan geldi heralde :) genel olarak cok zevkli biriyimdir her konuda :) Tabikide zevk meselesi canım ben herkesin talep ettiği ve herkesin evinin aynı tarz olmasını sevmiyorum belkide.
Canım doğtaş takımını tavsiye ederim kaliteli ve görünüşüde süper fkat alfemo heLki o dediğin takım gdip grdün mü bilmiyorum ama uzun süre kullanamazsn çok rahatsız bi kuması var alıp almadığını bilmiorum ama yazmadn edemedim...
doğtaşın scarlet yatak odasına bayılıyorum onu alıcam,oturma grubunuda doğtaş silverline yada alfemo cornella alıcam fikrim değişiyo sürekli ama bu aralar bunlara taktım