• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mobilya Tavsiyeleri

mnkklbk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Mart 2016
13
3
36
33
Merhaba kızlar,
Bu başlık altında Ankara için memnun olduğumuz ve olmadığımız mobilya markalarını paylaşalım mı, özellikle siteler için.
Hem bana yol gösterici olur, hemde belki başkalarına.
Uğradığınız mağazaları, fiyatların-kalitelerin nasıl olduğunu, kullanmaya başlayanlar memnuniyetlerini paylaşırlarsa güzel bir rehber olur diye düşünüyorum.
Haftasonu sitelere gideceğim, yardımlarınızı rica ediyorum.

canım Enza bize yatak odası, koltuk takımı ve yemek takımı 17 bin TL fiyat verdi, Doğtaş'da yaklaşık 19 bin fiyat çıkardı, tv üniteleri ve orta sehpaları dahil değil onları daha uygun yerlerden buluruz diye eklettirmiyorum. kalite olarak bilmiyorum ama görüntü olarak ikisi de gayet hoştu.

Vivense Mobilya diye bir yer buldum internetten, tasarımları hoş kalitelerini bilmiyorum haftasonu gidip birde oraya bakacağız. İstikbal ve Bellona'da hiçbir şey beğenemedim fiyatlar kısmen daha uygundu ama hiç sevemedim. şimdilik mobilya araştırmalarımız bu kadar. Siteler ede mutlaka gidip bakacağız ama arkadaşlarım fiyatların orada da çok uygun olmadığını söyledi. :KK12:

daha tecrübeli arkadaşlar yol gösterebilirlerse daha iyi olur tabii :KK59:

Sitelere bizde birkaç ay önce fikir edinmek amaçlı bakmıştık. dediğiniz gibi fiyatlar çokta uygun değil ve çok fazla mağaza var. ucuz olanlarda var evet ancak kalitesinden şüphe ediyor insan. o yüzden belki tecrübesi olan arkadaşlar yardımcı olabilir diye düşündüm.
bildiğimiz markalar dışında tecrübesi olan arkadaşlarımız varsa yardımcı olurlarsa sevinirim. :)

merhaba, çakmaklar mobilyayı bilen duyan var mı acaba? balgat tarafında bir mağaza.
iyi/kötü yorumlarınız varsa bilgilendirebilir misiniz?

Fiyatlar ortalamanın üzerinde dahi denilebilir. Avize hali sehpa ićin geçen hafta oradaydim. Birden fazla modeli bi yerde görebilmek adina siteler güzel tercih. Onun dışında ankarada nerelere bakilmali başka neresi var bilemiyorum. İkea, tepehome, kervan, origami, magnet, lazzoni, enne , casa mobilya mağzalarini tavsiye ederim

dediğiniz yerlerin hepsi oldukça güzel evet, ancak fiyatları da bir o kadar pahalı :) hemen hemen doğtaş ayarında fiyatı olan yerlere bakıyoruz biz genellikle. bulduğum yerlerde var ama işte güvenip karar veremiyorum bir türlü.

Merhaba arkadaşlar. Ben d sitelere baktım. Yavuzlar mobilyayı, nowayı ve en çok da rapsodiyi beğendim. Rapsodi ile ilgili çok şikayet var ama çok güzeller. Yavuzlar ve nowayla ilgili biri bulamadım. Bildiğiniz bişi varsa yardımcı olabilir misiniz?

Merhaba arkadaşlar. Ben d sitelere baktım. Yavuzlar mobilyayı, nowayı ve en çok da rapsodiyi beğendim. Rapsodi ile ilgili çok şikayet var ama çok güzeller. Yavuzlar ve nowayla ilgili biri bulamadım. Bildiğiniz bişi varsa yardımcı olabilir misiniz?
Rapsodi koltuk takmlarna bakmıştık bizde ölçleri oturma odamıza uymadığı için almadk. Ama kumaş kalitesi, koltukların modeli, fiyatı çok iyiydi. Bariz kaliteli bi marka. Çok şikayet olmasıda satış yüzdesini düşününce normal aslında bence. Büyük bi firma.
Diğer mobilya mağazaları hakkında bilgim yok , mutlaka girmişizdir sitelerde girmediğimiz mağaza kalmadı resmen ama adı var sitelerin, fiyaltar yüksek kaliteye göre. Biz orada beğendiğimiz bi çocuk odasını daha uygun fiyata başka yerden aldık mesela.

Rapsodi koltuk takmlarna bakmıştık bizde ölçleri oturma odamıza uymadığı için almadk. Ama kumaş kalitesi, koltukların modeli, fiyatı çok iyiydi. Bariz kaliteli bi marka. Çok şikayet olmasıda satış yüzdesini düşününce normal aslında bence. Büyük bi firma.
Diğer mobilya mağazaları hakkında bilgim yok , mutlaka girmişizdir sitelerde girmediğimiz mağaza kalmadı resmen ama adı var sitelerin, fiyaltar yüksek kaliteye göre. Biz orada beğendiğimiz bi çocuk odasını daha uygun fiyata başka yerden aldık mesela.
Çok teşekkür cnm ☺️ Siz nerden aldınız acaba öğrenebilir miyim

Çok teşekkür cnm ☺️ Siz nerden aldınız acaba öğrenebilir miyim
Genç odasını ducas genç odası aldık. Heryeri dolaşıp, dediğim gibi modeli sitelerde de beğenmiştik ama dönüp dolaşıp taşpınar mağazasından aldık. ( iyi bi indirim yaptıkları için:)
Koltuk takımını da bir kaç ay önce , yine aynı şekilde heryere bakıp dönüp dolaşıp eryamandan aldık. :)) weltew mobilya mağazasından Ada avangard ibiza koltuk takımı aldık.

Genç odasını ducas genç odası aldık. Heryeri dolaşıp, dediğim gibi modeli sitelerde de beğenmiştik ama dönüp dolaşıp taşpınar mağazasından aldık. ( iyi bi indirim yaptıkları için:)
Koltuk takımını da bir kaç ay önce , yine aynı şekilde heryere bakıp dönüp dolaşıp eryamandan aldık. :)) weltew mobilya mağazasından Ada avangard ibiza koltuk takımı aldık.
Çok teşekkür ederim. Weltewe bakmamıştım oraya da bakıyım

Çok teşekkür ederim. Weltewe bakmamıştım oraya da bakıyım
Bizim marka takıntımız yok, kaliteli olması kriterimiz. Eşim altını , üstünü, iskeletini, kasasını heryerini o kadar inceledi ki, bunda karar kıldı. Ben zaten yeter ki sen beğrn bana farketmez haline gelmiştim. Çok şükür beğendi, bende rengini kumaşını seçtim :))

Bizim marka takıntımız yok, kaliteli olması kriterimiz. Eşim altını , üstünü, iskeletini, kasasını heryerini o kadar inceledi ki, bunda karar kıldı. Ben zaten yeter ki sen beğrn bana farketmez haline gelmiştim. Çok şükür beğendi, bende rengini kumaşını seçtim :))
Ne güzel eşiniz mobilyadan anlıyormuş Nişsanlımda ben de kaliteden anlamıyoruz sadece görünüşe bakıyoruz anlamadığımıziçin

Ne güzel eşiniz mobilyadan anlıyormuş Nişsanlımda ben de kaliteden anlamıyoruz sadece görünüşe bakıyoruz anlamadığımıziçin
Anladığından değil, bakmadan önce anlamıyordu daha doğrusu o kadar çok bakıp inceliyor ki, alana kadar piri oluyor:olamaz:
Ben benden gidiyorum o arada. Hatta karar verdim , bir daha ki mobilya alma macerasında onu yalnız göndereceğim beğendikleri arasında seçim yapacağım.
Bizim evlenirken aldıklarımız da hiç kaliteli değildi,görünüle fiyata baktık, değiştiriyoruz yavaş yavaş :)
Kolay gelsin sizede, mobilya eskir değişir, huzurlu, mutlu, sağlıklı günlerde kullanın inşallah.

Merhaba arkadaşlar, 6 ay önce evlendim ve yeni evimiz için birçok mağaza dolaştık. İçimize sinen mobilyalar arıyorduk. Sitelerdeki Gesd Mobilya'yla tanıştık. Açık ara kaliteli olduğunu garanti edebilirim. Hem el yapımı mobilya olup hem de kaliteli ve uygun fiyatlarının olması da cabası. Evimize kadar getirip kurdular ve son ana kadar ilgilenip arayıp sordular. Biz çok memnun kaldık valla, elimden gelse tüm modellerini her sene değiştire değiştire kullanırım :)
hatta şuraya da internet sitesini koydum, bakıp iletişime geçebilirsiniz

Son düzenleyen: Moderatör:
Anladığından değil, bakmadan önce anlamıyordu daha doğrusu o kadar çok bakıp inceliyor ki, alana kadar piri oluyor:olamaz:
Ben benden gidiyorum o arada. Hatta karar verdim , bir daha ki mobilya alma macerasında onu yalnız göndereceğim beğendikleri arasında seçim yapacağım.
Bizim evlenirken aldıklarımız da hiç kaliteli değildi,görünüle fiyata baktık, değiştiriyoruz yavaş yavaş :)
Kolay gelsin sizede, mobilya eskir değişir, huzurlu, mutlu, sağlıklı günlerde kullanın inşallah.
Amin cnm. hepimiz mutlu olalım inş :) biraz geç oldu kusra bakma

Kızlar üzerinden aylar geçmiş ama yine de sormak istedim. Yatak odasına internetten baktığımda bir magnet mobilyadan beğendim bir de sitelerdeki kuta home da beğendim ama henüz gidemedim fiyatları nasıl bu mağazaların bilen var mı?

Back
X