Mobilya renk uyumsuzlugu

Ayaklar koyu renk olunca koltukta hoş durmayabilir diye düşündüm ama başka modellere bakınca çok sırıtmıyor. Belki boyatabilirsin ama krem hali de hoş bence. Yine de yemek odasıyla koltuklar biraz uyumsuz sanki. Biri spor biri klasik olmuş. Sorun renk değil tarz bence. Önemli olan senin beğenmiş olman güle güle kullan

Ayaklar koyu renk olunca koltukta hoş durmayabilir diye düşündüm ama başka modellere bakınca çok sırıtmıyor. Belki boyatabilirsin ama krem hali de hoş bence. Yine de yemek odasıyla koltuklar biraz uyumsuz sanki. Biri spor biri klasik olmuş. Sorun renk değil tarz bence. Önemli olan senin beğenmiş olman güle güle kullan

Evet yemek odasi spor, koltuk takimi da klasik ama agir bi model degil aslinda sade baya diye uyar diye dusunmustum ama bilemedim. Tesekkur ederim.

Evet yemek odasi spor, koltuk takimi da klasik ama agir bi model degil aslinda sade baya diye uyar diye dusunmustum ama bilemedim. Tesekkur ederim.
Canim yemek odasi cok guxel ama salonla tarzlari inanilmaz farkli bencede.. L koltuk filan dusunmezmisin o yemek odasina?

Canim yemek odasi cok guxel ama salonla tarzlari inanilmaz farkli bencede.. L koltuk filan dusunmezmisin o yemek odasina?
gerçekten o kadar uyumsuz mu ya biz çok beğenmiştik halbuki nişanlımla :( salon takımı da avangard değil aslında sade gelmişti baya gözüme. Aldık bile maalesef :/

Canim malesef deme, canlida goren sensin. Begendiysende gerisini takma bence:)
gerçekten o kadar uyumsuz mu ya biz çok beğenmiştik halbuki nişanlımla :KK43: salon takımı da avangard değil aslında sade gelmişti baya gözüme. Aldık bile maalesef :/

Kahverengi ve krem birbirine uyabilecek renkler bence, sen beğendiysen, iki takımı birbirine yakıştırdıysan lütfen burda söylenenler canını sıkmasın. Zevkler farklıdır, birimizin bayıldığına başkası hiç pas vermeyebilir. Bu takımlara alacağın perde, avize, süs eşyaları ve halı ile odanı istersen sporlaştırırsın, istersen de klasikleştirirsin canım ;)

Kahverengi ve krem birbirine uyabilecek renkler bence, sen beğendiysen, iki takımı birbirine yakıştırdıysan lütfen burda söylenenler canını sıkmasın. Zevkler farklıdır, birimizin bayıldığına başkası hiç pas vermeyebilir. Bu takımlara alacağın perde, avize, süs eşyaları ve halı ile odanı istersen sporlaştırırsın, istersen de klasikleştirirsin canım :KK66:

yaa malesef herkes çok uyumsuz buldu moralim bozuldu o yüzden :( ben koltukların ayaklarını kahverengiye çevirirsem sıkıntı olmaz diye düşünmüştüm. Ama rengi ve modeli de uymaz diyolar halbuki koltuk çok avangard gelmemişti bana. bide yanyana göremedim 2si farklı mağazalardan olduğu için uyar gibi geldi. Ama herkes tarz ve renk olarak da çok uyumsuz buldu :( Sence bunlara ne renk perde ,halı alabilirim?
Bide koltuk takımını modalifa'dan almıştım değiştirme şansım varsa diye ordan bikaç koltuk takımı daha seçip yeni bi konu açtım sende bakar mısın rica etsem?
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/yemek-odasi-takimima-hangi-salon-takimi-uyar.1039383/

Back
X