Bebek İkinci El mobilya beşik arayanlar

2009dilay

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2013
59
0
96
Bilecik
kızım büyüdüğünden dolayı satıyorum yarın öbürgün atılacağına satayım dedim montajlı değil resimdekinin aynısıdır fiyatı 80 tl pazarlık yapılabilir temiz kullanılmıştır

Son düzenleme:
Gunaydin bi kacgundur ben ariyorum. Bu besikten dusme ihtimali varmi.parmaklik boyu nasil.vede hangi sehirdesiniz

Canim dusmeyeceginden besikten inemeyeceginden emin olmam lazim. Cunku cok hareketli bi oglum var

Canim dusmeyeceginden besikten inemeyeceginden emin olmam lazim. Cunku cok hareketli bi oglum var

Canim bence bu bayanin sattigi besiktende benim besiktende duser oglun, bir yastan sonra bu tarz besiklerde cok tehlikeli, Ben sonucta bunu soylemeden gecemeyecegim, besik satacagiz diye hic bir minnosu tehlikeye atamayiz, benim ikizlerim bir bucuk yasında Ben park yatak kullaniyorum, yan fermuarlarida acik kendileri girip cikiyorlar, boylelikle yandan asagi sarkma geregi hissetmiyorlar. Hem de icim rahat aklim kalmiyor, tavsiye ederim ve ahsap yataktan daha uygun

çok teşekkür ederim cnm benim de tek problemim o. Düşme tehlikesi varsa boşuna almış olucam. Böyle bilgi verdiğin için tekrar sağol.

Arkadaslar Ben ozel mesajlariniza cevap yazamiyorum henuz yetkim Yok. Kusura bakmayin. Ama bana mesaj atanlar maillerini yollarsa oradan cevap verebilirim. Buraya yazdigim icon bu konuyu acan arkadastan ozur dilerim daha cok buradan duyurabilirim

beşşigin satışı hala gecerlimidir eger satılıksa ben almayı düşünüyorum lütfen cvp yazarsanız sevinirim

beşşigin satışı hala gecerlimidir eger satılıksa ben almayı düşünüyorum lütfen cvp yazarsanız sevinirim

malesef canım beşiğimi bulunduğum yerden bir bayana verdim satıldı yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…