• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mobil uygulamamızı geri istiyoruz!!!

Mobilden girmek kk'ya işkence resmen reklamlarınızdan site yavaşlıyo! Mobil uygulama hızlıydı. Bende mobili geri istiyorum!!

Aynen katılıyorum siteden girmek yavaş bebeğim var bilgisayardan giremiyorum vaktim olmuyo telefonls cok kolay oluyodu valla moralim bozuldu uygulamayı geri istiyorum

aynen mobilden girince site çok yavaş
sürekli yanlışlıkla reklamlara tıklıyorum bu yüzden
ya da istediğim sayfa açılana kadar sıkıntı basıyor

Ee bende aynı dertten yakınıyorum .. Kimsede açıklama yapmıyor .. Bişey yenılenırken daha pratik , daha kolayınızın olur biz geriye gıdıyoruz

Mobil uygulama olsa çok daha iyi olur. Çocuklu anneler genellikle bilgisayar başında zaman harcayamıyor. Ama mobil uygulamada istediğimiz an sitede aktif olabiliyorduk. :KK43:

Bende şikayetçiyim mobil warken hayat vardı...bakın şöyle bi uyarı çıkıyo sizdede öyle mi

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    13,4 KB · Görüntüleme: 68
su hali resmen eziyet. boyle giderse kullanici baya azalicak.

Kesinlikle mobil uygulama elimizin altında bir nimetti.
Otobüste, dinlenirken, yemek yaparken vs kolayca girebiliyordum bi çırpıda.. Şimdi giresim bile gelmiyor bazen:(
Tamam çok uğraşılmış mobile uygun olması için emeğe saygı sonsuz ama olmuyor, olamaz da:(
Hele şu reklamlar.. Ahh!

Back