• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mobil uygulamamızı geri istiyoruz!!!

seummu

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2013
693
408
88
34
İstanbul
Hadi kızlar talebimizi site yönetimine hep birlikte dile getirelim. Mobil uygulamayı kullanmak siteden çok daha hızlı ve kolaydı. Mobil uygulama benim siteye bağlantım için olmazsa olmaz sizde böyle düşünüyorsanız bu başlıkta toplanalım
Not: site kullanımı mobilden hiç de kullanışlı değil iki saattir yazdıklarımın arasına bir cümle eklemeye çalışıyorum ekleyemedim resmen. Ekleyebilseydim kk da benim için olmazsa olmaz diyecektim

Hadi kızlar talebimizi site yönetimine hep birlikte dile getirelim. Mobil uygulamayı kullanmak siteden çok daha hızlı ve kolaydı. Mobil uygulama benim siteye bağlantım için olmazsa olmaz sizde böyle düşünüyorsanız bu başlıkta toplanalım
Not: site kullanımı mobilden hiç de kullanışlı değil iki saattir yazdıklarımın arasına bir cümle eklemeye çalışıyorum ekleyemedim resmen. Ekleyebilseydim kk da benim için olmazsa olmaz diyecektim
Kesinlikle katılıyorum. Mobil uygulama çok pratikti, uygulamanın geri gelmesini istiyorum. Çok daha aktif kullanıyordum.

Ayy resmen sabah kahvaltıdan kalkar kalkmaz kontrol ediyorum düzelmişmi diye sanki bütün tanıdıklarım burda

benim mobilde tam randımanlı calismiyordu ama yinede güzeldi,
sitenin bu halide güzel ama mobilden daha hizli iletisim halindeydik :(

evet mobil uygulamayı istiyoruz bizim gibi bebişleri olan mobilden giriyor kk lütfen geri dönüş

Aynen katılıyorum mobil uygulma geri gelsin büyük kolaylıktı gün içinde bakmak

Evet yaa siteyi çok aktif kullanirdim artik kullanamiyorum mobil uygulama olmadan. Tarayıcı yavaş açıyor reklamları görmekten biktim yazılanları takip edemiyrm boyle

Uygulam ile işte bile gün boyu takipteydik şimdi hata veriyor düzeltilsin lütfenn

bir an önce devreye girse iyi olur ben daha öncedesite den giremiyor dm şimdi tamamen giremiyor um mobil uygulama istiyorum

Henüz bir aciklama yapilmadi mi ben mi göremedim bilemiyorum.. Mobil uygulamanin sorun ne ise düzeltilip aktif edilmesini bekliyorum günlerdir..

sitenın bu yeni halini hiç beğenmedim. eskisi gibi giremiyorum motivem sıfır yani diyet günlüklerine artık sık sık giremediğim için...

Back