Mobil Hat bilgileri

KaraGull06

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2020
52
26
3
40
Iyi Akşamlar hanımlar bana bi numaranın hat sahibi lazım ? Mesaj attıp öğreniliyor ya onu yaptım hat bilgileri gizliymiş. Numaranın sahibini bulmam lazım. sahibi araştırdımı öğrenmişki hat şuan geçici olarak servis dışı deniyor. Hiç bir şekilde sahibine ulaşamammı ? Turkcell’de Çalışanınız varmı veya Çalışan Tanıdığınız ?

Son düzenleme:
Bildiğim kadarı ile ulasamazsiniz. Bir ihtimal hangi operatör ise orada çalışan bir tanıdık aracılığı ile olabilir, ama ne kadar yasal onu bilemem.

hayır bulamazsınız
kı hattı kendı ustune aldıgı ne malum yanı zaten...

Bulamazsınız böyle hat sahibi bilgilerinin gizli kalmasini ıstiyor gibi bir mesaj aldıysanız zaten tamamen imkansız

Iyi Akşamlar hanımlar bana bi numaranın hat sahibi lazım ? Mesaj attıp öğreniliyor ya onu yaptım hat bilgileri gizliymiş. Numaranın sahibini bulmam lazım. sahibi araştırdımı öğrenmişki hat şuan geçici olarak servis dışı deniyor. Hiç bir şekilde sahibine ulaşamammı ?
Ben biliyorum ama yasal değil. Birçok defa aynı şekilde ulaştım çünkü

Bana yardımcı olacak biri vardır diye yazdım umarım bi çaresi olanvardır çok acil lazım hat sahibi :dua:

CIA tarzı programlar vardı bir ara duymuştum. operatör değilde, kendi portföyündeki cihazların rehberleri üzerinden aranabiliyor numaranın başkaları tarafından kim olarak kayıt edildiği...

mesela ben senin numaranı nurgül diye kayıt etmişsem nurgül diye görünür numara sahibi. seni mahmut diye kayıt etmişsem mahmut olarak görürünür. programın mantığı bu. bulabilirsen dene.

Back
X