Mobbing sorunumu çözdüm psikiyatrik tedavim sayesinde

Pamukpamuk44

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2021
1.895
-146
68
41
Kızlar psikiyatrik tedavim işe yaradı.Önce baştan aşağı gardrobu yeniledim.acaba mani döneminde miyim dedim kendi kendime?kurumun bize verdiğini alışveriş çeklerini harcadım.kitap, dışarıda yemek vs güzeldi.
sonra aramın kötü olduğu komşu teyzenin elini öptüm, özür diledim arayı düzelttim.kendime şaşırdım.haksızım .80 yaşındaki kadınla kavga ettiğim için haksızım
sonra işyerindeki mobing.geçici elemanı birisi bana karşı gazlamış.ilaçların etkisiyle hiçbişiye takamıyotum.bu da onları rahatsız etti.yanından geçerken İSTİFA EDECEKSİN, PERSONELLE İLETİŞİMİN YOK, İLETİŞİM SORUNUN VAR dedi.Müdürle konuştum, bu sefer ay bizi şikayet edecekmiş, ŞUNU DA SANA KOYIM diyor imalı imalı gülüşmeye başladı mobing yapanlar.Tepki vermedim ve baktım müdürle çözülmeyecek.direkt bir üst amire gttim.randevu aldım ama ayaküstü dinlemek istedi.derdimi söyleyemedim.birebir görüşme için randevu alamadım.bu sefer bağlı bulunduğum bölge müdürlüğünü aradım bölge müdür yardımcısına en baştan anlattım ve 2 günlük yıllık izinden sonra herkes sus pustu.bölge müdürü müdürü aramış müdür personelle görüşmüş, pamuka laf atmayın aranızda sulh yapın yoksa her iki taraf da gönderielecek demiş.Ben detaylı görüştüm müdürle.mağdur olduğumu kabul etti.kendimi ifade ettim kızlar.ilk kez korkmadan çok üst yerlerde kendimi savundum ve herkes sustu.ve kimseye saygısızlık yapmadım.
ev sahibi zam yapacakmış aralık a.ona bile üzülemiyorum.diyeceğim o ki psikiyatrik tedavi bende işe yaradı.Umarım anksiyete sorunum çözülür.daha tam başarı elde edemedim.
bunun dışında iki ayrı psikologla da görüştüm.davranışlarım olması gerektiği gibiymişterapi bana ekstra bişi vermedi.bundan sonra sadece ayda bir psikiyatristle devam edecem.
Ama ya tayinimi zorunlu çıkarırlarsa diye öldüm öldüm dirildim.çok korktum düzenim bozulacak diye.geceler boyu uyumadımçbu normal mi bilmiyorum.
sizce benim için umur var mı, 40 yaşından sonra insnalarla ileitişimim düzelecek mi

Tedavinize düzenli devam ederseniz tabiki düzelir.

ayda 45 dakika terapi.ve doktorum da çok olgun gerçekçi tecrübeli...müthiş.ve üç tane de ilacım var.ama bence değişmesi lazım.para olsa bu hafta tedavi alırdım ama mecbur mayıs ortası olacak seans
Ayda 45 dk senin için biraz az değil mi? Para para diye yedin ömrünü

aslında şöyle düşün.sorununu anlatıyorsun.o yol yordam söylüyor.işin özünü nasıl düşünmem gerektiğini söylüyor.aslında param olsa yeminle her hafta hatta haftada iki üç kez giderim ama seansı 400 lira.öyle olunca ne yapabiliirim ki.şanslıyım ki emin ellerdeyim

ve garip olan şu ki online seans yapıyoruz.evimde.masamı çekiyorum.koltuğumda.o kadar konforlu ki.hatta seans esnasında ağladım bile.o kadar farklı ki.O konunun özüne iniyor.yol yordam gösteriyor...çok güzel bişi terapi.bir sonraki seansı iple çekiyotum

Iyiye gitmenize sevindim. Sevdiğim bir psikolog eğer anksiyete ve tahammülsüzlük varsa orada sınır aşımı vardır der. Tülay Kök sınırlar video serisini youtube'dan izleminizi tavsiye ederim çok yararı olacaktır. Kendisi ücretli terapi seansi vermiyor, kendini bu hizmete adamış. Videoları bende terapi etkisi yapıyor ☺ Sizde ayda bir gidebiliyormussunuz kalan zamanlarımızda katkısı olacaktır.

ayda 45 dakika terapi.ve doktorum da çok olgun gerçekçi tecrübeli...müthiş.ve üç tane de ilacım var.ama bence değişmesi lazım.para olsa bu hafta tedavi alırdım ama mecbur mayıs ortası olacak seans
Çok iyi. Size iyi gelip gelmediğini zaten anlarsınız tedavinin. Çok geçmiş olsun terapiyi bırakmadan devam edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…