• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri £mo saç modeLLeri

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
Ya güzellik görecelidir ama bence iğrenç yaa:1ninca: çok itici duruyor acayip özenti..yolda gördüğüm emoların çoğu da çoluk çocuk lise talebesi falan..Emin olun biraz olgunlaştıklarında dalga geçecekler bu halleriyle :)

arkadaşlar bu saç modelinin kahkülünde ne warki çoğu kişi kahkülü beğendiğini soylemiş..saçın gerisine bakmayıp sadece kahküle bakınca basit sıradan sadece biraz uzun kesilmiş yandan ayrılmış düz kahkül işte nesi farklıki anlamadım..ayrıca bu emo ların saç modeline bakmak için 1 den fazla resime gerek yokki..1 resim yeterli çünkü hepsi aynı...yandan ayrılmış hatta yan ötesinden ayrılmış üstleri kısa altları olabildiğine uzun düz saç işte

emolardan nefret ediyorum evet ama
abartisiz olan sac modelleri hosuma gidiyor
bende kestiricem öyle, özellikle kahkülünü :smiley-cool:

bu kızlar cıo tatlı ama normalde dısarıda gorduklerımız fazla ozentı olduklarından mıdır nedır oldukca kro gorunuyolar

bana cok itici geliyor
yukarıda saclar papaz gibi
alt taraftan 2 tel sac düz hiç tarzım değil :umursamaz:

herkes onlar gibi pasaklı olcak diye bir kural yok ki sadece saçlarını taklit etmekle kimseye zarar gelmezkaydirigubbakcemile3...bu model çok hoş mesela..şakkıdı

Son düzenleme:
topik emo saç modelleri adıyla açılmış lütfen yorumdan çok resim paylaşalım tüm sayfalara baktım resim aradım ama bol bol yorum var üç beş resim var

Back