• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri £mo saç modeLLeri

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
ahahay ben de emo olayım :)
saçları cok hoş kat kat kat kat ve önler kısacık, saç hem kısa gibi görunuyuor hem uzun gıbı
iyi wallahi, gencleselım bıraz

kaydirigubbakcemile3
çocuklasalım demek daha dogru aslında 16-17 bunlar
:delphin:

o kadar güzel kültürümüz,adetlerimiz,geleneklerimiz var ki;bunun kıymetini bilecekleri yerde kalkmışlar bir"emo"diye tutturuyorlar,tamamiyle amerika özentiliği başka birşey değil zaten,giyim tarzları pislik içinde,insanların acaip bakışlarına maruz kalıyorlar zaten,neredeyse popolarından düşecek bir pantolon,zincirler,askılar,renkli file çoraplar,piercingler,gözlerini ve yüzünü kapatmış saçlar,converse'ler(gerçi bizde giyiniyoruz ama göz yormuyoruz hiç değilse)saygı duyarım ama karşıyım,tamamiyle amerikan izlenimi veren bir özentilik başka birşey değil...

kaydirigubbakcemile3 evet allahtan şu anki modada pis gıyınmıyorlar,
eskiden bir moda vardı bundan önceki tam pisliğe batmıs gıbıydı gencler,
ben de yetısme cagında bır ara metalciliğe özenmiştım
sıyah boyalarımı sürüyor sacımı temızleyıp yıkayıp sonra pis görunum verıyordum kaydirigubbakcemile3 aslında tamamen temızdım ama pis görunmek gerekıyordu kaydirigubbakcemile5 sımdmıkı modada bu emo kızları daha süslüler ben begendım saclarını, yarın aslında bunlar gıbı yaptırıcam hem belkı genc görunum bıraz daha dıye dusunuyorum, katlı modellerı güzel, tabi bu sürmeleri falan yapmıycam ya da giyimleri beni aşar, erken menopoza gırmıs demesınelr sonra -tatlicadiarzu-

Tatlım bende emolara bayıldığımdan söylemiyorum ama hem sevmediğini söylemişsin hemde avatarında bir emo resmi var şakkıdı

ben "emoları" sevmiyorum demedimki "emo" ekımını sevmiyorum abartılarını saçma sapan geleneklerini sevmiyorum[tabi gelenek denirse onada]

emoları beğeniyorum ama bazı saç modellerini saç kesimlerini avatarımdaki de beğendiklerimden birisi ve bunu avatarıma koymak istedim :)
boşuna tartışmayalım cnm:) ben bu konuyu saç modeli olarak açtım yoksa
emolar napmış netmiş ilgim filan olmaz.hepsini saçma sapan gereksiz buluyorum.gerçektende
hepsi amerika özentiliği.
vaLLa halimize şükür:)

Son düzenleme:
çok üzülüyorum bu çocuklara sürekli yerlerde oturuyorlar üşütçekler bir yerlerini :roflol:

puffff gıcık oluyorum ben bu kızlara yaaaaa. bu nasıl bi tarzdır beaaa
bizim zamanımızda biz o kadar dıslandık ( kendi adıma) satanistsiniz, aykırısınız,asisiniz diye.
bunlara neden bir dur diyen yok! bu nasıl bi akımdır.
saclarınıda sevmiyorum cok cirkinler

amannnn ben emo falan anlamam :1closedeyes: bunları beğendim model olarak:sm_cool:

Amaaan, bunlar emo fln değil ayol, kokoşlar resmen. hem benim saç kesimim de bunlara benzio, üstleri katlı. Anağğğmmm, emo mu oldum nan yoksa ben, kocam keser vallaasırnaşık şey

o kadar güzel kültürümüz,adetlerimiz,geleneklerimiz var ki;bunun kıymetini bilecekleri yerde kalkmışlar bir"emo"diye tutturuyorlar,tamamiyle amerika özentiliği başka birşey değil zaten,giyim tarzları pislik içinde,insanların acaip bakışlarına maruz kalıyorlar zaten,neredeyse popolarından düşecek bir pantolon,zincirler,askılar,renkli file çoraplar,piercingler,gözlerini ve yüzünü kapatmış saçlar,converse'ler(gerçi bizde giyiniyoruz ama göz yormuyoruz hiç değilse)saygı duyarım ama karşıyım,tamamiyle amerikan izlenimi veren bir özentilik başka birşey değil...

Bu mesajı da okuyunca aklıma Recep İvediğin minibüste Rock' çılara saldırdığı sahne geldi:roflol::roflol::roflol:

kesinlikle ya özellikle izmirde oturanlar bunu daha iyi bilir. Alsancak'ta gezdiyseniz özellikle kordonda bu tiplerden görmeniz son derece mümkün. Ama bu internettekı emo kızların hepsi çok güzel adam gibi baksalar ya kendilerine :)

kesinlikle ya özellikle izmirde oturanlar bunu daha iyi bilir. Alsancak'ta gezdiyseniz özellikle kordonda bu tiplerden görmeniz son derece mümkün. Ama bu internettekı emo kızların hepsi çok güzel adam gibi baksalar ya kendilerine :)

bak bunu güzeL dedin işTe
okadar güzeLLer kendilerini mahvediyolar (:

emolar birbirilerinin kopyaları olmuş ya furyadır giyor.yaşları 18.altında olan kısların yaptığı makjaj ve saç türü diyebiliris kendilerinice bi tars yapmışlar ama o yaştaki bi kısın bu derece yoğun makyaj ve saçlarına bu derece sarı renk kullanmaları 20 li yaşlarında hepside çökmüş göslerinin etreaı kırışkırış olmuş göreceğis:jeyyar:

ya şöyle bir resimlere baktımda ya valla gençlik nereye gidiyor belli oluyor. ben ösgür ruhlu biriyimdir ama bu kıslar daha doğrusu bu 14 15 yaşındaki bebeler resmen sexapel olmaya çalışıyolar. bi nevi baş kadırma ösgürlük adına bişeyler yapıyolar güya ama bu giyim bu makyaj bu giyim tamamen davetkar.

emo amca var bi tane o çok hoş
emoamca1hg8th8.jpg

b-325899-EmO_AmcA.jpg

EMO OLMAK AYIP DEĞıL,TEDAVı OLMAMAK AYIP :)

n38026183208_9665.jpg

Tedavi merkezinden birkaç slogan

"EMO SıMıT SAT,ONURUNLA YAŞA"
"DÜNYAYA TEK GÖZLE BAKMAYA SON"
"EMONUN BERBERı KAÇA YAPTIN O SAÇI"
"EMOLARA ASETON, OJEYE SON"
"GÖZLEME AYRAN 2 YTL, EMOLARIN TEDAVıSı BELEŞ"
"TEDAVıDEN SONRA 1 MıLYON DEĞıL 500 BıN ıSTıCEKSıNıZ"

of of of.ne kadar çoğaldı bu tiplerden etrafta.önceden böyle tipler insanlara farklı gelirdi.
ama artık o kadar çoklarki normal insanlar farklı sayılmaya başladı.
onlarda farklılıklarını ortaya koymak adına kendilerince ''rahat, özgün, alternatif'' giyiniyorlar.
ne kadar estetikten uzak ve bayağı durduklarının farkına varırlar birgün büyüdüklerinde

Back