• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri £mo saç modeLLeri

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
emo amca var bi tane o çok hoş
emoamca1hg8th8.jpg

b-325899-EmO_AmcA.jpg

EMO OLMAK AYIP DEĞİL,TEDAVİ OLMAMAK AYIP :)

n38026183208_9665.jpg

bittiğim andır. emo amca ya süper:roflol:

cnm kirpikleri takma :)) Biraz da resimlerde bu kadar hoş duruyorlar. ışık tek bir yönden vuruyor sonuçta. gerçekte doğal olmadıkları daha belli oluyo.. ama kız gerçekten çok güzel. takma kirpiklerine bayıldım :)

Ben emo emmiyi begendim :roflol:
ama bazilari kesimleri super, ama o kizlari sevmirem igrenc yaaaaa, etli butlu bayanlara yakisir mi ki bu emo sac tipleri:kedi:​

neden yakışmasın? oval yüze bence uzun yüzden daha çok yakışıyor. etli butlular genelde yuvarlak yüz hatlarına sahip oluyolar ya :) Bence çok güzel durur katlı ve hacimli saçlar.

saç kesim tarzı güzel de
insanlarda "saçma sapan hareketlerde bulunan düşünüp üretmek yerine sürekli birilerini bişeyleri kopya eden insan" izlenimi uyandırıyor bazı salak kızlar yüzünden... :kızgın:
tabii herkes için söylemiyorum
ama bu saçı taşımak da önemli sonuçta.. sonra ortaya aptal görünümlü bir kız çıkıyor
bunun dışında bence çok güzel bir model ama adı çıkmış bir kere =)
ben de böyle kestirmek istiyorum ama sokakta emo diye laf atarlar diye ki kesin atarlar kestiremiyorum:oklava: siyahı da severim ama dozunda ve yakıştırarak ki siyahın bir asaleti vardır ne yazıkki hemen "emo" diyor biri.. bu yüzden nefret ediyorum bu emo saçmalığından
haa bir de resimler gerçekten çok güzel

Emo kızlarının saç kesim ve makyajlarını beğeniyorum.Kısmetse düğünümden sonra simsiyah bi saç rengi ile emo kesimi yaptırmak istiyorum.hihoyyyt

kızlar gercekten hosunuza gittiyse yaptırın size yakısacağına inanıyorsanız bu sac tiplerini tercih edin sırf emo kızlarına özenildiği için kestirmeyin herkes böyle artık kızların bence önemli olan farklı olmaktır sizin cool anlayısınız umarım özenmekten ibaret değildir

bana çok şirin görünüyolar yaa.. 15 bile yok bunlar baksanıza ufacıklar daha bebek gibi yüzleri.. 18indekiler falan böle yaptığında çok iğreti duruyo mesela.. salak bi akım olsa da şirinler yine de. her daim bişiler moda oluyo, emo gitse memo gelcek kurtuluş yok :ecrin_bebek:

ergenliğe girecek ya da girmiş olan kızların kendini dışa doğru beğendirme dikkat çekme çabası bu tip şeyler başka bişey değil o yaşta o kadar siyah ağır makyajların kabarık dikakt çekici saçların başka açıklaması yoktur hş şirin gibi şeylerin altında asıl yatan sebep budur

sevemedim bir türlü ne modellerini ne kendilerini laelaelaelaelae
Ben hala 80'lerin heavy'lerini severim aslan yelesi falan =)
Emolarda masallah her renkde mevcut saçta sengözlerimebaksanab

kızlar ben bu kesımlerı çok begendım ama benım ince tellı sızce bu modeller dahamı az gösterır sacımı?zaten ılk resımdekı kadar uzun değil saçlarım ıkıncı resımdekınden daha uzun.özellıklede kakul kısımlarını çok begenıyorum bu saçların.bıde bu modellerı kullanan arkadaslar memnunmu aceba? zaten saçlarımı sureklı fönluyorum ama yınede kullanımı zormu merak edıyorum.bu arada emocu değilim sadece saç modllerının bazılarını begendım :)

Eklentiler

• $6qape2w.jpg
    $6qape2w.jpg
    26,5 KB · Görüntüleme: 1.318
  • $emo-sac-modelleri_493-200x300.jpg
    $emo-sac-modelleri_493-200x300.jpg
    13,5 KB · Görüntüleme: 447
bu emolar bana çok özenti gelio yaaaa çok iticiler.sanki aynı fabrikadan çıkmış gibi hepsi:umursamaz:

Back