E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi denizaysim
-
o kadar güzel kültürümüz,adetlerimiz,geleneklerimiz var ki;bunun kıymetini bilecekleri yerde kalkmışlar bir"emo"diye tutturuyorlar,tamamiyle amerika özentiliği başka birşey değil zaten,giyim tarzları pislik içinde,insanların acaip bakışlarına maruz kalıyorlar zaten,neredeyse popolarından düşecek bir pantolon,zincirler,askılar,renkli file çoraplar,piercingler,gözlerini ve yüzünü kapatmış saçlar,converse'ler(gerçi bizde giyiniyoruz ama göz yormuyoruz hiç değilse)saygı duyarım ama karşıyım,tamamiyle amerikan izlenimi veren bir özentilik başka birşey değil...
Tatlım bende emolara bayıldığımdan söylemiyorum ama hem sevmediğini söylemişsin hemde avatarında bir emo resmi var şakkıdı
amannnn ben emo falan anlamam :1closedeyes: bunları beğendim model olarak:sm_cool:
o kadar güzel kültürümüz,adetlerimiz,geleneklerimiz var ki;bunun kıymetini bilecekleri yerde kalkmışlar bir"emo"diye tutturuyorlar,tamamiyle amerika özentiliği başka birşey değil zaten,giyim tarzları pislik içinde,insanların acaip bakışlarına maruz kalıyorlar zaten,neredeyse popolarından düşecek bir pantolon,zincirler,askılar,renkli file çoraplar,piercingler,gözlerini ve yüzünü kapatmış saçlar,converse'ler(gerçi bizde giyiniyoruz ama göz yormuyoruz hiç değilse)saygı duyarım ama karşıyım,tamamiyle amerikan izlenimi veren bir özentilik başka birşey değil...
kesinlikle ya özellikle izmirde oturanlar bunu daha iyi bilir. Alsancak'ta gezdiyseniz özellikle kordonda bu tiplerden görmeniz son derece mümkün. Ama bu internettekı emo kızların hepsi çok güzel adam gibi baksalar ya kendilerine :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?