• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mlhll'nin çeyizi :)

mlhll2009

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2009
386
1
96
39
Bursa
kızxlar işte buda benim çeyizim :) her nekadar çeyiz serilmesini istemesemde yoğun istek üzerine evimin küçük odasına serdik bi kısmını heryerden bi dantel bi örtü sarkıo :) ama tavsiyem sermeyin toplaması çok zor oluo :)

----------------misafir odam-----------------------------

-----------------------oturma odam------------------------

----------------------yatak odam---------------------------

----------------------banyo-------------------------------

---------------------çeyiz odam--------------------------

-----------------------------------mutfakkkk----------------------------

evetttttttttttttttt bu kadarrr :) allhım herkese ağız tadıyla oturmak nasip etsin inş...opuyorumnanaktan

çook güzel herşey Allah iyi günlerde sevdiklerinle kullanmayı nasip etsin...a.s.

ayy cok beğendımmm
nevresımm takımların cok guzell
bıde ustte kucuk pembelı ıslemelı bısey var net cıkmamış resmı cok merak ettım sanırım dantellı uç kısmı
ayy dantellerınde cok guzell(nevresımler)
pırıl pırıl
mutlulukla kullan cnm

teşekkür ederimm :)

kurdele işi o nişanda gelen bohça takımım havlu bohça seccadesi ve namaz örtüsü aynı işlemeden:)kayınvaldemin işi :) eve gidince çeker tekrar koyarım canım burdakilerde net çıkmamaış :) çamaşır makinamın üstüne serdim onu zaten :)

evet göründüğü gibi güzel olmuş danteldense kurdele nakışı daha güzel ;) daha iyileri senin olsun canım :)

tsklerr
resımlerı hep aynı sayfaya koyduğun ıcın acılırken cok zorlanıyoruz ve resımler buyuk
mumkunse kucultursen daha cok kişi yorum yapar

cnm hepside çok güzel ama allah kolaylık versin toplaması çok zor oluyor bende 9 temmuz 2009 da evlendim ama toplayana kadar öldüm allahım huzur ve mutlulukla oturmayı nasip etsin cnm

herşeyin çok güzel olmuş canım rabbim ağzınızın tadını bozmasın bütün herşeyini iyi günlerde kullanmayı kısmet etsin

çok güzelmiş rabbim mutluluğunuzu daim etsin güle güle kullan çeyizlerini

Back
X