Gelinlik Modelleri mlhlll nin gelinliği :)

mlhll2009

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2009
386
1
96
38
Bursa
kıxlar buda benim gelinliğim yani önceki hali. arkası fermuarlıydı kilo verince bol geldiği içinarkasını biritli yaptık yani bağlamalı daha güzel oldu bide yakası fazla derindi yaka kısmına fırfır konmuştu yükdek olduğu için kısalttık fırfırları son halinide koyarım bittiğinde :)

Son düzenleme:
canımmm napıyosunnn? çok güzell tatlımmm gelinlik. hadi bakalım az kaldıı :)) inşallah çok mutlu olursunn

svdacım sağol canım benim inş.hepimiz o mutluluğu tadartız.
temmuz gelinleri az kaldı :) bitmiş halinide koyucam o daha farklı oldu :)

adalaydacım sırf eteği için zaten bu gelinliği seçtim çok farklı dimi :)

gelinliğin etek kısmı çok hoş ama gögüs kısmı çok ben burdayım diyor bir de kumaşın cinsi ne ise gögüste çok parlıyor bütünlüğü bozmuş bel kısmındaki detaylarla birlestirilebilir.

teşekkür ederrimm :)
göğüs kısmında parlak bi kumaş yok bel kısmındaki tülün aynısı ordada var. ama iç kısmında pullar var gelinliğin bedenindeki pullardan üstünü tülle örtmüşler resimde parlak bişi gibi duruo o yüzden :)

ben bu gelinliğe bayıldım.. sanada çok yakışmış...
tam hayalimdeki gelinlik
Allah bahtını güzel eylesin...

etegini begendimmmmm gögüs kismi ayni sütyen gibi duruyor begenmedim yani ama etegi cok guzel tatlimm hayirli olsunnn

TeŞekkÜr ederımm :)
gÖĞÜs kısmı dedıĞım gıbı tÜlÜn ıÇınde pullar oldugu ıÇın resımde parlak gÖrÜnmÜŞ darpelı tÜller var ÜstÜnde ama bellı olmuo bıttıĞınde yakından Çekerım gÖĞÜs kısmınıda :)

cnmmmm çok begendim çok yakışmış sanaaaaaa...güzel bi gelin olcaksın düğününde..mutluluklar cnm:)

maşallah Allah tamamına erdirsin... gelinlik çok güzel herkese çok yakışıyor..

eteği güzel ama göğüs kısmı ben burdayım dio göze çarpıyorr bence orada oynama yapmalısınn

cnm herşeyiyle harika bir gelinlik özellikle etek kısmına bayıldım nazar değmesin inşallah çok mutlu olursunuz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…