• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri mlhlll nin gelinliği :)

Etek kısmı asortikmiş.. güzel...
fakat göğüs kısmını beğenmedim çok dikkat çekici olmuş yani tümden bakıldığında gözler göğüs kısmına gidiyor ister istemez. sütyen gibi sanki duruşu.. yada foto da öle görünmüş bilemiyorum.. Mutluluklar diliyorum..

eteği çok güzel ama ... kırılmazsan biraz eleştirmek isterim...
gelinlik zor bir seçim sen seçersin olana kadar kırk kez değişir..bizim yorumumuza bıraktığın için sağol öncelikle...yüzün çok güzel ölçülerin güzel...ama göğüs kısmı gözüme biraz garip geldi...
acaba göğüslerin büyükmü yoksa gelinliğin modelinimi öyle yaptılar onu çözemedim..benide öyle bir sıkıştırmıştıki göğüslerim minicik görünmüştü gelinlikle mesela gelinliklerimizin resmini görelim topicinde bir arkadaş var emoş diye onun gelinliğinin üst kısmı kalıp gibi çok güzel duruyordu bir bak istersen...
dediğim gibi sen beğendiysen sorun yok ama üst kısmını birdaha gözden geçirmeni isterim kendi adıma sonradan pişman olma diye öptüm....

canım gelinkiğin harika sana da çok güzel yakışmış ve güzel taşımışsın

allahım tamamına erdirsin ömür boyu mutluluklar diliyorumkaydirigubbakcemile3

eteği çok güzel ama ... kırılmazsan biraz eleştirmek isterim...
gelinlik zor bir seçim sen seçersin olana kadar kırk kez değişir..bizim yorumumuza bıraktığın için sağol öncelikle...yüzün çok güzel ölçülerin güzel...ama göğüs kısmı gözüme biraz garip geldi...
acaba göğüslerin büyükmü yoksa gelinliğin modelinimi öyle yaptılar onu çözemedim..benide öyle bir sıkıştırmıştıki göğüslerim minicik görünmüştü gelinlikle mesela gelinliklerimizin resmini görelim topicinde bir arkadaş var emoş diye onun gelinliğinin üst kısmı kalıp gibi çok güzel duruyordu bir bak istersen...
dediğim gibi sen beğendiysen sorun yok ama üst kısmını birdaha gözden geçirmeni isterim kendi adıma sonradan pişman olma diye öptüm....

sağol tatlım yorumun için haklısın herkes göğüs kısmı için aynı şeyi söledide resimde öle gözüküo göğüslerim normal çok büyük değil.ama yakından resmini koydum tülün içindeki parlak pullardan dolayı ddğişik gözüküo resimde. bide böel bakın bakalım nasıl ? bu bitmiş hali

etek kısmına bayıldm cnm gülegüle mutlulukla giy inşş ömür boyu mutlu olursunuz

hmm tamam şimdi oldu demekki uzaktan öyle duruyordu...
yakınlaştırınca gayet normal görünüyo...
tülleri söktür bence göğüs bölgen güzel aç bacım aç..ilerde açamazsın...açtırtmazlar lülülülülülü

:nazar::nazar::nazar: canım gelinliğinde harika sende. çok yakışmış. mutluluğun daim olsun fıstık. opuyorumnanaktan

herşeyin çok hoş da göğüs kısmı sütyensi ama yinede çok güselllllllll :lepi: çokta yakışmış opuyorumnanaktan inşallah bir yastıkt akocarsınız opuyorumnanaktan

etek kısmı cok güzel
ama göğüs kısmı için aynı şeyi söyleyemeyeceğim
Allah bir yastıkta kocatsın,mutluluklara.s.

tatlım göğüs kısmındaki tüller çok güzel durmuyor.başka bir şey düşünün bence.genel olarak çok havalı.beğendim.

Back