- Konu Sahibi CamasirSuyunaCorba
-
ya arkadaşlar peki bu beyazlatan kremi her gece kullandığımızda koltuk altının hep tüysüz mü olması gerekiyor. :kedi:
renk koyulugu ve pütürlügüne tek ve garanti çözüm kesinlikle lazer kıslar..benim tüyleirm çok kalındııı koltuk altım siyah gibiydi çok utanıyorudm vala.lazere gidiyorummmm şuanda bitti saylır bi kaç seasn sonra tam biter ne pütürlük var nede koyuluk süperrr düzgünnn..bi insanın kol altı koyu ve pütürlüyse kıl köklerinin çoklugu ve kalınlıgından dolayı oluyor malesef..diger krem gibi yollar işe yarar belki ama lazer kadar etkili olmuyor herşeyi denemiş bir olark diyorum:)
bugün gidip aldım, 5 tl verdim... bu arada kızlar proskeptüsünde vajina bölegesinde kullanmayın diyo haberiniz olsun, bazı arkadaşlar kullanıcam genitalde demişti o yüzden sölüyorumyerimseniben
bu kremler geçici olarak koltuk altını beyazlatır. Bence kesin çözüm lazer... 5 seans gittim şimdi o karartıdan eser yok...
bepanthene ve hametan, ozellikle hametan cilt konusunda gercekten her derde deva.epilasyon sonrasi kabarma, sivilcelenme icin hametani oneririm, bir gecede etkisini gosteriyor, bepanthene kullanmadim uzun suredir ama o da asagi yukari aynidir saniyorum
sivilceleri de gideriyomu yüzdeki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?