Vücut Kremleri Mkemmel koltuk alt iin

Vücut kremleri, losyonlar
kızlar bende aldım bu sabah hemen kullandım bacaklarımın iç kısmı için kullandım ben çok tahriş olmuştu önce yandı biraz şuanda soyuluyo yeni deri çıkıyo alttan beyazlaşıyo yenileniyo sanırım gerçekten işe yarıyo tavsiye ederim....

bu krem yakıyo mu hemen etki göstermesi iyiymiş valla hemen bende başlamalıyım :jeyyar:

bunu yüzüne kullananlarda tüyler için mi kullanıyor. tam olarak anlamadım ben 3 sayfayı da okudum ama.. rengimi açıyo tüylerimi azaltıyor?

bunu yüzüne kullananlarda tüyler için mi kullanıyor. tam olarak anlamadım ben 3 sayfayı da okudum ama.. rengimi açıyo tüylerimi azaltıyor?

bunu yüze kullananlar nemlendirici olarak kullanıyor, zaten koltuk altı tüyleri için de kullanılmıyor. sadece pürüzsüz ve açık renk görünmesini sağlıyor...

bende kullanıyorum ve işe yarıyo elime yüzüme bacaklarıma dirsek ve kollarıma da sürüyorum koltuk altını da denıcem

evet arkadaşlar gerçekten faydalı bbir krem.benim babamın koltuk altı terden fln simsiyah olmştu doktor verdi bu kremi.düzenli kullannca rengi baya bir farketmişti .benmde sir ağdadan dolayı iz kalmıştı düzenli kullanmadım bi faydasını görmüyorum diye ama sonradan farketti.herkesciklere tevsiye edrimm..:)
bu arada yüze kullananlar sivilce için fln mı kullanıyorlar ya da leke için mi?neye iyi geliormuş?

peki ne kadar dönem kullandin yoksa hala kullaniyormusun yoksa sirf sonuc alana kadarmi
peki bepanthen merhem de ayni islemi görürmü

amma cok soru sordum bea-tatlicadiarzu-

sonuç alıp almama göreceli....

ben krem bitene kadar kullandım şimdi eskisine göre daha iyi..ama arada sırada tekrarlamakta fayda var bence

sonuç alıp almama göreceli....

ben krem bitene kadar kullandım şimdi eskisine göre daha iyi..ama arada sırada tekrarlamakta fayda var bence

deneyim bakalim, benim koltuk altlarim aslinda pürüssüz izinde jilet vurdum malesef simdi tekrar makine ve agda yapiyorum ve nedense batiklar kil dönmeleri oluyor zaman zaman sanirim jiletten dolayi kil köklerini kalinlastirdim simdi yine azalmasi icin zaman gerekiyor ondan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…