Mızmız'ın sevımlı kucuk evı

salonof3.jpg

canım bence tekli koltuklarını üçlü büyk koltuğunun karşısına geçir, orada çok sıkışmış duruyorlar.
hem bence herkes böyle karşılıklı oturunca, koltuklar üç tarafa eşit yayılınca ev daha güzel görünüyor.

ama diyeceksin ki yanda yer yok..

bak onu da şöyle çözersin canım:

yemekkkzi4.jpg

konsolun var ya, gümüşlüğün yani onu yemek masasının arkasına al..
vitrinini de köşeye koymaktansa yan duvara daya, düz şekilde. böylece masan da kapıdan biraz daha ileride durur..

böyle daha dengeli olur mobilyalarının yerleşimi, ileride konsolunun oraya büyük bir ayna alırsın, odanı yine geniş ve ferah gösterirsin bu ayna hilesiyle.. geçenlerde bir arkadaş almış yataştan 190 milyona, çok şık bir ayna. aklında olsun, sırası gelince alırsın..

sonra çok sade bir orta sehpa alırsın belki..
bir de duvarların boş ya oralara yine ileride, sıra ona gelince (acil eksikliklerini sen daha iyi bilirsin tabi) yine sade tablolar alırsın en fazla iki tane..

çok süs eşyasına gerek yok dediğin gibi.

ama bana koltukların bir yana yığılmış, yemek mobilyaların da diğer yana yığılmış gibi geldi. böyle olursa daha dengeli olur sanki.
benim tavsiyem tabi bu canım.:1hug:

çok güzel evin. huzurla yaşayın..a.s.

Son düzenleme:
aslında bu ev benı hıc yansıtmıyor yanı benı tanıyanlar aaaaaaaaaaaaaaa bu yelızın evı dıyemıyorum ben renklerı cok severım yemegımde bıle tek renk sevmem dusunun ama kaynanam garıp hersey derı olsun sole olsun sunu sunda gordum begendım guzel degım aldı neyse genede sukur bır evım var

evinide beğendim fakat kızını çok çoooookkk beğendim ...bende de var öyle kızlardan 30 -40 tane kadar kaydirigubbakcemile3...Allahım ağız tadıyla oturmak nasip etsin ... profiline bakmadım bebişin varmı yokmu bilmiyorum... yoksa eğer Allah öyle tombiş bir kız nasip etsin sana ...a.s.:nazar:

ok cnm yarın denıyecem zaten bende sevmemıstım bu halını cok saol cnm ole seker gene resım ceker koyarım buraya bak tamammı cnm ozel msj atarım koydugumda

evinide beğendim fakat kızını çok çoooookkk beğendim ...bende de var öyle kızlardan 30 -40 tane kadar kaydirigubbakcemile3...Allahım ağız tadıyla oturmak nasip etsin ... profiline bakmadım bebişin varmı yokmu bilmiyorum... yoksa eğer Allah öyle tombiş bir kız nasip etsin sana ...a.s.:nazar:

daha ıkı aylık evlı sayılır bebek yok aman olmasın erken daha bır ıkı sene ıstemıyorum canlarım

mızmız canım hayırlı olsun güle güle kullanın
evi nerden tuttunu
evlilik nasıl gidiyo :uhm: taze gelin

mızmız canım hayırlı olsun güle güle kullanın
evi nerden tuttunu
evlilik nasıl gidiyo :uhm: taze gelin

cnm evlılık guzel gıdıo bıraz tek sıkılıyorum evde tek sorun o ıs arıyorum

evımı cnm yayla mah tuttuk anksın galıba bahaus var tam karsısında

gule gule oturun..
saglık huzur eksık olmasın yuvanızdan a.s.

Rabbim saglıkla huzurlu oturmanızı nasip etin inş agzınızın tadını bozmasın canım
cok güzel sade ve şık bir evin var güle güle otur

Güle güle otur canım mızmız çok tatlı evin:) hele kızın da çok şeker :)

evin gerçekten çok şirin. güle güle otur inş. ayrıca mutfak tezgahının üstündeki kedicik kavanozların aynısından bende de var çok seviyorum ben onları :)

çok hoş bi ev cnm.. huzurla oturun.. ayyy mutfaktaki masa ne kadar hoş şeker gibi bişii.. zaten yeşille pembenin uyumuna bayılıyırım.. ben de öle aldım sandalye minderlerimi. iki tanesini yeşil iki tanesini pembe aldım..:))

Back
X