tsk ederım msjlarınız ıcın:) ama bn ıyı deqılım kotumyum bu aralar
canim benim atlatirsin sen yalniz cicegimin dedigi gibi dinlenmene bak yorma kendini opuyoruz kocaman tekrar gecmis olsuntsk ederım msjlarınız ıcın:) ama bn ıyı deqılım kotumyum bu aralar
Evet her zamn olumlu dusunuorum ztn :) ızmırıde cok merak edıorum ınsallah gelırım dedıklerıne gore ısmır cok guzelmıs :)) bnde gelmek ıstıorum bakalım kısmet ısalah gelırım :)))
Evet her zamn olumlu dusunuorum ztn :) ızmırıde cok merak edıorum ınsallah gelırım dedıklerıne gore ısmır cok guzelmıs :)) bnde gelmek ıstıorum bakalım kısmet ısalah gelırım :)))
Babanı kandırıp seni ben götüreceğim :lepi: ( kendimide nasıl araya kattım ama gesmeklerden geri kalmıyım demi :roflol:)Evet her zamn olumlu dusunuorum ztn :) ızmırıde cok merak edıorum ınsallah gelırım dedıklerıne gore ısmır cok guzelmıs :)) bnde gelmek ıstıorum bakalım kısmet ısalah gelırım :)))
Mizgin aldığı ilaçlar ile kendini kötü hissediyor, ateşleniyormuş ama emelim öyle güzel şeyler söylemişsinki düşünce gücüyle atlatacaktır bu etkileri.. Mizginim emel ablanın dediği gibi sürekli baharı, yazı, denizi ve sokaklarda sevgiyle koşturan insanları düşün bende bu hastaneden çıkacağım aranıza katılacağım de bak daha çabuk geçecektir herşey...haberlerini aldık dinleniyormuşsun şimdi iyi uykular sana melekler göndersin Rabbim seni korusunlar diye inşallah
ewt aldım iLaçlar cok agırdı ateslerım oluodu ama suan cok ıyım:dance:
ya bn hmn ızıre gelıorum:)))))))))
mizgin en alttaki resimde tam ortada sarı 3 katlı eski bir bina var benim işyerim onun tam arkasında
hemen gel bekliyorum kapıya çıkıp alıcam seni
bugünlük iyi akşamlar sana rahat uykular ben aşağı iniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?