Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yaa izmiri görmek istiorum bn..:)))
canim nasilsin bitanem sagol canim opucuklerin icin seni cok sevdik biz mizgin saglikli guzel gunler diliyorum caniiim firsat buldukca ugra canimyerimsenibensaolsunlar tsk ederım bnde sızı ve kızlarınızı cooooooooooooooooooookk opuorum :)))))
merabalar..!! nasılsınız? bu aralar pek gıremıorum.Hastanemızın ınt.kopmustu 1 hafta fln ınt.gıremedım ama sımdı burdayım :dance:doktorlarım kan dergerlerımın duzeldıkten sonra eve göndereceklerını soledıler.Dort gozle eve gıtmeyı beklıorum ınsallah en yakın zamnda cıkarım,sonrada antalya gıtcem,dun babamı aramıslar gettırın kontturol edelım dıe babamda ewde olmadımızı belırttı ıns.en yakın zamnda nakıl olurum.Uc ay ıcınde yapacaklarını soledıler ama halla kesınlesmıs degıl.en yakın zamnda nakıl olurum ıns.sonrada ver ellını ızmır:sm_cool:kendınıze ıyı bakın hepinizi kocaman opuorum..:1hug:
merabalar..!! nasılsınız? bu aralar pek gıremıorum.Hastanemızın ınt.kopmustu 1 hafta fln ınt.gıremedım ama sımdı burdayım :dance:doktorlarım kan dergerlerımın duzeldıkten sonra eve göndereceklerını soledıler.Dort gozle eve gıtmeyı beklıorum ınsallah en yakın zamnda cıkarım,sonrada antalya gıtcem,dun babamı aramıslar gettırın kontturol edelım dıe babamda ewde olmadımızı belırttı ıns.en yakın zamnda nakıl olurum.Uc ay ıcınde yapacaklarını soledıler ama halla kesınlesmıs degıl.en yakın zamnda nakıl olurum ıns.sonrada ver ellını ızmır:sm_cool:kendınıze ıyı bakın hepinizi kocaman opuorum..:1hug:
ayy tatlışım benim ne güzel haberler verdin bize çok mutlu oldum Şeniz topik başlıklarını şimdiden görebiliyorum sositososito
^^mucizemiz mizginimiz izmir e geliyor ^^
^^ iştee mizginle buluşma fotoları^^
ay şimdiden heycan yaptım :sm_cool:
Canısı,çok sevindim.ŞenizNe güzel haberler.İzmir planı bile yapılmış.kaydirigubbakcemile5Bekle bizi İzmir geliyoruz.:sm_cool::dance: Kim tutar bizi...
mrblar..sizlere çok ıyı bır haberım war..emınım bnım sevındım kadar sızde sevınırsınız =) bn brzdan taburcu olcam.evime gıdıp 1 hafta dınlencem sonrada antalya gıtcem allahın ıznıyle =)hepınızı cooooook opuorum kendınıze ıyı bakıosunuz...