- 11 Ekim 2019
- 4.407
- 21.735
- 228
- 30

K KurkmantoluS

C Cay6
Ve diğer arkadaşlar (diğer adlar aklıma gelmedi)
Reisler benim hayat 3 evreden oluşuyor
1.anası&babası vefat ettikten sonra acılar köşesi (hoş öncesi de pek aciliydi ama)
2.evlenince es ailesini sevgi açlığından ötürü ailesi yerine koyup ağaca yapışan koala misali yapışan yallap şallap gelin modu
3.senin ananı varya yerim micmam kocacığım modu
1.sinden bahsetmek istemem ağır ve sancılı bir dönemdi..
Allah başlarınızdan ayırmasın corona geçince benim yerime varsa opun ana babanızın elini.
2. Hem iş hayatım hem esin yurt dışı görevleri hem çocuk hem esin ailesiyle olan kültürel uyusmazliklar bizi birbirimizden nefret ettirdi.
(Hatta o bdv konularında ki gibi ultra acılı şeylere katlandım neden boşanmadın reis derseniz ben zaten boşanmış ana babanın cocuguyum uğraştım savastim, kazandığımı kazandım, kaybettigimde sorun olmadi)
3.Bu aydınlanma bana doğu gorevlendirmesinde geldi. Doğu da yalniz kalıp düşünme imkanım boldu. Düşündükçe "allah akıl fikir versin ne eblek kariymisim" demeye basladikca tövbe estafur bana bi haller olmaya başladı. (Agresiflik hat safhada gereğinden fazla açık sozlu biri haline geldim)
Is hayatında da eş ailesi ve eş hayatında da gayet ise yaradı bu nirvanaya varislarim.
Detaylara girmek istemedim ama evliligimde ki sorun kv faktörüydü o kendi yöresinden birini istedi ben ise bozkırın tepesinden koşup gelmiş bir angaraliydim Reis

Yani bende ki korona 5 yıldır varlığını sürdürmekte