• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mizahşörler Çıkmazı

İşe gittiğin zamanlar da bile o saatte gelip bize yazman demek kii bizi çok seviyorsun :))

tabiki çok seviyorum 😍😍
işe gidebilirsem inşallah bi daha nurum🙏🙏

ama genelde erken kalkıyorum cocuk var ya:)

sen naptın ne var bugün programda:KK66:

tabiki çok seviyorum 😍😍
işe gidebilirsem inşallah bi daha nurum🙏🙏

ama genelde erken kalkıyorum cocuk var ya:)

sen naptın ne var bugün programda:KK66:
Ben de çok seviyorum ❤️

Ne olacak süreçte hiç bilemiyorum ya samdanım, ölen kişi sayısını gördün dimii 💁

Ben de biraz dha erken kalkmalıyım.

Bugün planım gk gy bakmak bide soru çözerim alandan ☺️ bi film izleyesim var aslında zaman ayırırsamm. ☺️

İyiiiyiz limonsuzuuum 😘

Artık dışarı çıkıp taşa toprağa basamanın bi temiz hava alamamanın sıkıntısı varr azıcık 😖 ben bu havaları çok seviyorum yaa, çıkmak istiyorum artık :ruh:
Kuzum benim ya. Bende kızıma hava çok soğuk dışarda diyorum 😔inanmış gibi yapıyor güzel kızım😢 inşAllah geçecek bu günlerde. Sağlığımız yerinde olsun da biraz sıkılayım diyorum.

Kuzum benim ya. Bende kızıma hava çok soğuk dışarda diyorum 😔inanmış gibi yapıyor güzel kızım😢 inşAllah geçecek bu günlerde. Sağlığımız yerinde olsun da biraz sıkılayım diyorum.
Çıkmak ister tabi kızın da yoksa limonsuzum 😖

Öyle tabii, bize sevdiklerimize gelmeden geçsin gitsin insallah bu hastalık. 🙏

ooo reis iyi vallahi ne olsun kafamı balkondan uzatıp duruyorum 😖

Nasılsın senin nasıl geçiyor ☺
Yatağa bağımlı yaşamayı düşünürken aklıma çocuğum geldi kahvaltı hazirliyorum reis bugün bizim buralar güneşli dışarısı gayet güzel

Kız çocuğu hep akıllı hep munistir ya maşallah :nazar: benim evde ki hırt "anne gorona bizi yer mi" diye darliyor

Yatak da bi süre sonra isyan ediyor bi git artık gibisine..

Kaç yaşında oğlun :) ben yağmuru izliyorum
3.5 yaşında
Hayir babasına konusmayacagini bilsem corona aslinda senin babaannen yavrum bende 5 senedir hastasiyim ne yazik ki dicem ama yemiyor işte diyemiyorum 😁😁

3.5 yaşında
Hayir babasına konusmayacagini bilsem corona aslinda senin babaannen yavrum bende 5 senedir hastasiyim ne yazik ki dicem ama yemiyor işte diyemiyorum 😁😁
😂😂 Çocuğun kafasındaki korona profilinin babanneyle örtüşmesii, bu çok güzeldi 😂

Bu olay babaanne, varsa halaya kadar gider sonra buyur açıkla neymiş Korona ☺️

Oo supersinn kiii kac kilo verdn o takmlarda mi verdin ya icimde hep bi kilo verme jstegiiimm var ama tatli yeme istegmn onune gecemiyor ama
Benim tatlıyla aram yok fast food kilosu 🙊 57-58e kadar çıkmıştım 45ten. Sonra 55.5 kendim düştüm ordan beridir de takımdayım 🤩 takımlar çok motive ediyo düşün bi bencee

😂😂 Çocuğun kafasındaki korona profilinin babanneyle örtüşmesii, bu çok güzeldi 😂

Bu olay babaanne, varsa halaya kadar gider sonra buyur açıkla neymiş Korona ☺
Geçen görüntülü arıyorlar haberler de açık bi yandan, telefonu eşime verirken aa corona dedim adam avel avel bakinca haberler diyorum bak yine corona diyerek vitesi R konumuna aldık tabi hayırlısı 😁😁
Evlenecek genç kızlarımıza burdan onerim var çöpsüz üzüm alın bacılar 😁

Back
X