- 9 Haziran 2019
- 8.048
- 31.254
- 498
İşe gittiğin zamanlar da bile o saatte gelip bize yazman demek kii bizi çok seviyorsun :))benim gelis saatim bu genelde nurum:) işe gittigim günler yedide veya daha önce geliyorum![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İşe gittiğin zamanlar da bile o saatte gelip bize yazman demek kii bizi çok seviyorsun :))benim gelis saatim bu genelde nurum:) işe gittigim günler yedide veya daha önce geliyorum![]()
İşe gittiğin zamanlar da bile o saatte gelip bize yazman demek kii bizi çok seviyorsun :))
Ben de çok seviyorumtabiki çok seviyorum
işe gidebilirsem inşallah bi daha nurum
ama genelde erken kalkıyorum cocuk var ya:)
sen naptın ne var bugün programda![]()
Gözün aydın canım ☺@Bonus
@Amecey
Youlost16
@Alicja
kk birinci noteri
@Cay6
Limonsuzzcay
HayatSevinceGuzel
@_Gulnihal_
Ve dah unuttuklarım
Kızlar annemin sonucu negatif. Ciğerleri tam iyi olmadığı için bir kaç gün daha hastanede olacak sonra taburcu![]()
İyiiiyiz limonsuzuuumGünaydın kızlar nasılsınız![]()
ooo reis iyi vallahi ne olsun kafamı balkondan uzatıp duruyorumGünaydın Reislernasılsınız nasıl geçiyor gününüz
Kuzum benim ya. Bende kızıma hava çok soğuk dışarda diyorumİyiiiyiz limonsuzuuum
Artık dışarı çıkıp taşa toprağa basamanın bi temiz hava alamamanın sıkıntısı varr azıcıkben bu havaları çok seviyorum yaa, çıkmak istiyorum artık
![]()
Çıkmak ister tabi kızın da yoksa limonsuzumKuzum benim ya. Bende kızıma hava çok soğuk dışarda diyoruminanmış gibi yapıyor güzel kızım
inşAllah geçecek bu günlerde. Sağlığımız yerinde olsun da biraz sıkılayım diyorum.
İnşAllah canım benimÇıkmak ister tabi kızın da yoksa limonsuzum
Öyle tabii, bize sevdiklerimize gelmeden geçsin gitsin insallah bu hastalık.![]()
Yatağa bağımlı yaşamayı düşünürken aklıma çocuğum geldi kahvaltı hazirliyorum reis bugün bizim buralar güneşli dışarısı gayet güzelooo reis iyi vallahi ne olsun kafamı balkondan uzatıp duruyorum
Nasılsın senin nasıl geçiyor ☺
Kız çocuğu hep akıllı hep munistir ya maşallahKuzum benim ya. Bende kızıma hava çok soğuk dışarda diyoruminanmış gibi yapıyor güzel kızım
inşAllah geçecek bu günlerde. Sağlığımız yerinde olsun da biraz sıkılayım diyorum.
Yatak da bi süre sonra isyan ediyor bi git artık gibisine..Yatağa bağımlı yaşamayı düşünürken aklıma çocuğum geldi kahvaltı hazirliyorum reis bugün bizim buralar güneşli dışarısı gayet güzel
3.5 yaşındaYatak da bi süre sonra isyan ediyor bi git artık gibisine..
Kaç yaşında oğlun :) ben yağmuru izliyorum
Vayy canınakk birinci noteri ekmeğimi mayaladım kabarmasını bekliyorum. Meydan okumanı da kabul etmiş bulundum
![]()
![]()
Ben kime meydan okusam. Aklımda
HayatSevinceGuzel var
![]()
3.5 yaşında
Hayir babasına konusmayacagini bilsem corona aslinda senin babaannen yavrum bende 5 senedir hastasiyim ne yazik ki dicem ama yemiyor işte diyemiyorum![]()
Benim tatlıyla aram yok fast food kilosuOo supersinn kiii kac kilo verdn o takmlarda mi verdin ya icimde hep bi kilo verme jstegiiimm var ama tatli yeme istegmn onune gecemiyor ama
Geçen görüntülü arıyorlar haberler de açık bi yandan, telefonu eşime verirken aa corona dedim adam avel avel bakinca haberler diyorum bak yine corona diyerek vitesi R konumuna aldık tabi hayırlısıÇocuğun kafasındaki korona profilinin babanneyle örtüşmesii, bu çok güzeldi
Bu olay babaanne, varsa halaya kadar gider sonra buyur açıkla neymiş Korona ☺