• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mizahşörler Çıkmazı

Geçen görüntülü arıyorlar haberler de açık bi yandan, telefonu eşime verirken aa corona dedim adam avel avel bakinca haberler diyorum bak yine corona diyerek vitesi R konumuna aldık tabi hayırlısı 😁😁
Evlenecek genç kızlarımıza burdan onerim var çöpsüz üzüm alın bacılar 😁
Senin hikayeni de dinlemek isteriz ne yaptı bu Korona 😂

O ben oluyorum reis ama benm hayallerim vardı pıtırcık kayınvalidem olacaktı, buraya geldim geleli o hayallerim can çekişiyor 😂

Senin hikayeni de dinlemek isteriz ne yaptı bu Korona 😂

O ben oluyorum reis ama benm hayallerim vardı pıtırcık kayınvalidem olacaktı, buraya geldim geleli o hayallerim can çekişiyor 😂
Yav he bosver gurban o iki uc gun daha cekisir sonra ölür yeter ki sana bisey olmasın 😁
Gün içerisinde 5 yıllık korona hikayemi bdv usulü anlatacağım 😁

😂😂 Çocuğun kafasındaki korona profilinin babanneyle örtüşmesii, bu çok güzeldi 😂

Bu olay babaanne, varsa halaya kadar gider sonra buyur açıkla neymiş Korona ☺

oğlum aslına sen de mutasyona uğramış bir coronasin desin demi:D :D

Geçen görüntülü arıyorlar haberler de açık bi yandan, telefonu eşime verirken aa corona dedim adam avel avel bakinca haberler diyorum bak yine corona diyerek vitesi R konumuna aldık tabi hayırlısı 😁😁
Evlenecek genç kızlarımıza burdan onerim var çöpsüz üzüm alın bacılar 😁

sen çöpsüz diye alsan poşetin dibinden bos salkim çıkar 🤦 öyle bir şans iste bizlerdeki:D :D

Oo samdan harikasinn ellerine saglik ne kaddar un gitti buna

Ben de basitinden bir tatli yaptim kahvemizin yanina irmikli kartopu tatlisi yaptim. Samdan ekmegin icini guzel pismismi hamur kalmismi onu merak ettm

hiç hamurlasma yoktu çayım:)
tam bir kilo unla yapiliyo bu. sekiz bardak yaziyo bi kilo una :)

teşekkür ederim bu arada😍😍 sana da meydan okuyacam ama tatlı yapınca:D

Benim tatlıyla aram yok fast food kilosu 🙊 57-58e kadar çıkmıştım 45ten. Sonra 55.5 kendim düştüm ordan beridir de takımdayım 🤩 takımlar çok motive ediyo düşün bi bencee
Takimlardan birine baktm sabah biraz menuleri okudum oyle kus kadar yeme filan yok 🤣🤣 iyi aslinda

Tunaaayddiinnnnn:KK68:
Hayırlı cumalar. Güzel seyler yaşayacağımız günlerin başlangıcı olsun inşaallah ❤️❤️

Back
X