- 9 Haziran 2019
- 8.048
- 31.254
- 498
İyi uykular samdanımherkese iyi geceler sarjim bitti benim
sabah görüşürüz inşallah
Ayaklarımı kaldıram mıBende buraları temizleyeyimMalum korona
Mışıl mışıl uykular ablacımAllah rahatlık versin.
Tatlı uykular herkese
Tabiki ayak izinden nefret ederimAyaklarımı kaldıram mı
Tabiki ayak izinden nefret ederim
Sen de sağlıkla sabaha gözlerini aç kuzum.Mışıl mışıl uykular ablacım ❤
Tabii ki. Ne demişler hacı haciyi Mekke'de hoca hocayı tekkede miydiBir süre sonra buluşalım tatlım
Ne edicüükkkkk
70 sayfa birden atladım geldimOlan yineLimonsuzzcay a olacak garibim 60 sayfayı nasıl okuyacak şimdi atlayarak gel bari lilonsuzum çünkü sen gelene kadar 100 u geçer
Kalbin kadar temiz bir topik açmış ve bizi davet etmişsinGün geçmiyor ki canımız sıkılmasın ve gündemde yeni bişeyler olmasın
Evde kaldığımız şu günlerde canı sıkılan, temizlik yapmaktan elleri çatlayan, dezenfektanla, kolonyayla, sirkeyle ve karbonatla arasında duygusal bağ oluşturan, bir derdim var diyen, geyik benim işim diyen, arkadaş canlısıyım diyen herkes çayını çekirdeğini alsın gelsin
coronanın bizi eve hapsettiği şu günlerde çıldırmamak ve corona bittikten sonra da gülmek için açtığım topiğime herkes davetlidir.
meydan okuma, ödül, ceza sistemi mevcuttur. detaylar aşağıdadır.
meydan okumaları gün saat fark etmeksizin her konuda yapılır ( temizlik, spor, yemek, kitap okuma, film izleme, oyun oynama... )
meydan okunan kişi imkanları dahilinde yapmak zorundadır
ödül ceza yöntemi topiğin akışına göre belirlenecek olup standart barındırmamaktadır
Bu şarkı benden hepinize armağan
Onur konuklarım ❤
Elhan
@samdan
HayatSevinceGuzel
@Casper25
@mehlika nur
Limonsuzzcay
@Cay6
@bi prenses annesi
@Siyah_incim
Nego
@FairyTale16
C Calcifer
Bonus
@Gulumse25
Jawlensky
❤❤❤
Canım inşAllah negatif çıkarTest yaptık. Bazı semptomlar gösteriyor. İlk testi negatif ikinciyi bekliyoruz
Bende okuyamadım negom. İyi döktürmüşlerAz daha konuşsaydınız keşkeGünaydın diyeyim kaçayım
Takıl bizeeNe edicüükkkkk☺günaydin herkeşlere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?