- 12 Haziran 2019
- 18.435
- 111.746
- 598
- 37
Çok şükür iyim canım ☺ yeğenlerim bizde takılıyoruz ☺İyiyimm limonsuzum sen nasılsın bakalım neler yapıyorsun
Gördüüm :) Geç de olsa ama
Ooo maşAllah maşAllahBen de iyiyim çayım, ev koşturmacasi, oğlumu uyuyacağım şimdi,ıslak mendille sifonyerin üstünü aynayı falan siliyor,çok titiz oğlum benim
Evet üzüldüm böyle olmamalıydıkSayemizde ağam
Buranın çiçekleri sizlersinizGelsene tatlım dutluğu hasbahceye çevirelim
Ablaaaammmm
Huhuuuv burdayim ablaaa
Vay anasını sayın seyircilerHuhuuuv burdayim ablaaa
Napiyosun nasilsin
Baş çiçeğimizi bekliyordukEvet üzüldüm böyle olmamalıydık
Buranın çiçekleri sizlersinizsiz gidince olmaz ki buralar hadi çevirelimmm
Ablaaaammmm
CanımsınnnBaş çiçeğimizi bekliyorduk
CanımsınnnBaş çiçeğimizi bekliyorduk
İyiyim çok şükür canım, işe git gel aynı koşturmacalar devam ediyor,Canımsınnnne var ne yok çiçeğim durumun nasıl
Merhaba, hoşgeldin, nerelerdesinUzun bir aradan sonra merhaba hanımlar. Keyifler nasıl
Hoşbulduk. Pek uğrayamadım foruma ama artık buradayım.Merhaba, hoşgeldin, nerelerdesin
Biz iyiyiz ,keyifler yerinde çok şükür, iş ve ev koşturmacasi devam ediyor
İyiyim ben de, oğlumla ise geldik onun kahvaltısını yaptırıp kreşe bırakıp yerime geçtim,kahvaltı yaptım, çay alacağım şimdi,gel çay içelimHoşbulduk. Pek uğrayamadım foruma ama artık buradayım.Sen nasılsın?
Oyyyy maşallahİyiyim ben de, oğlumla ise geldik onun kahvaltısını yaptırıp kreşe bırakıp yerime geçtim,kahvaltı yaptım, çay alacağım şimdi,gel çay içelim
Günaydın.Günaydııın
Bu ayın 20 sinde 1 yaşına girecekOyyyy maşallahKaç yaşındaydı oğlun? Afiyet olsun sana. Ben de birazdan çay içeceğim. Karşılıklı içeriz
MaşallahBu ayın 20 sinde 1 yaşına girecek
Afiyyet olsun sana da, biz kahvemizi de içtik bu arada
Teşekkürler, Allah hepimizin evlatlarına hayırlı sağlıklı huzurlu uzun ömürler versinMaşallahAllah uzun ömür versin Ben de hala çay içiyorum.
Bizimde öyle yaTeşekkürler, Allah hepimizin evlatlarına hayırlı sağlıklı huzurlu uzun ömürler versin
Ben de evde olunca öyleyim,çay faslı uzun sürüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?