Mizahşörler Çıkmazı

olur ben de alayım kitapları:)

sınav sonrası için kendime hobi arıyorum ya. önerin var mı calcim
el yormayacak bişey olması lazım ama. örgü falan oremem uzun süre
Punch deneyebilirsin ya da resim çizebilirsin

Bak onların şablonlarını kendin yapabilirsin k

hazır varsa ben uğraşmayım dedimdi

artık yastık kırlent yaparım punch işi. daha kolay olur demi. salonum klasik değil zaten. salon minderlerine de ek yapabilirim:)

sen hiç yaptın mı punch

hazır varsa ben uğraşmayım dedimdi

artık yastık kırlent yaparım punch işi. daha kolay olur demi. salonum klasik değil zaten. salon minderlerine de ek yapabilirim:)

sen hiç yaptın mı punch
Yok yapmadım ama bizim bi komşu vardı o yapıyordu kendi kendine öğrenmiş o anlatmıştı. Ben sana şablon atarım canım benim

İyiyim bitanem
Çalıkuşu misali ne güzel bir yerde çalışıyorsun. Nurum çok özledim seni muhabbetini ...
Ablacım Allah biliyor ya gönlümde hep köy okulu ya da doğuda çalışmak var burası ikinci okulum, ilk okulum da köy okuluydu :) inşallah atamam doğudan yana olur
Ben de çok özlüyorum abla bir çay içelim miii :)

Yok yapmadım ama bizim bi komşu vardı o yapıyordu kendi kendine öğrenmiş o anlatmıştı. Ben sana şablon atarım canım benim

aaaa süper olur zaten
spreted away
totoro
nasusicaa
kiki
calcifer
sümüklü sofi derken bı sürü olur

HayatSevinceGuzel nurum nasılsın

Abla babaannemin bı lafı vardır "kahrı kayıplara karıştı" diye.

sınav iş güç hiç bişeye vakit kalmiyo:) napiyonuz
Ya arkadaş nasıl bir zamana denk geldik gün bitiyor bir şey anlamıyorum...sabah uyanıp terligimi giyiyorum sonra bir bakmışım gece ışığımi kapatırken buluyorum kendimi...bu arada napip ettiğimi Allah bilir...

Rabbim gönlüne göre versin

yetmiyo abla gün. ben yetiremiyorum. damardan kahve alsam anca paklar beni.

çok hızlı herşey yetişemiyorum

Abla bıraktığın yerdeyim çocuklar büyüdükçe mesai arttı. Patron onlar olduğu için izin de kullanamıyorum sen nasilsin?
Sağlıklı olduğunuzu bilmek güzel...
Aynı be ya... Patronlarin insafına kaldık desene...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…