Mizahşörler Çıkmazı

abla geminin arkasına Tony hause koyarız:D 20 metrekare yeter bize

Olumsuzluklarin canı ........
Çok sevindim senin adına ohhh harika olmuş. Tam istediğimiz gibi

haber bekliyorum ona göre valiz hazırlarım limonsuzum

gidelim beraber

o zaman Neptüne gidek limonsuz haber verince

Limonsuzzcay hadi kaptan seni bekliyoruz

Neptün sevdiğini bilsem en başta Neptüne giderdik nihalim

May-day may-day cevap ver
Limonsuzzcay
Kızlar gecikme için özür dilerim. Benim suçum yok beyim evde
Kızım pembe gezegenin çok güzel olduğunu söyledi. Bende baktım gayet güzel yer ama önce neptün e gidelim nihalim in gönlü olsun

Günaydıııııııınn

Baharda kuşlar gibi geldin kondun dalıma
Ay ben Müslüm gürses e alıntı yapmıştım ama artık ya bnm alıntı yapmam da yada alıntılarımda sorun olduğunu düşüncem abla, neyse olsun pazar gününe güzellik kattığın için teşekkür ederiim
imdaaaaaatttttt deyip kacacam yakında Neptüne Uranüse falan
Ben deee bana daa yer ayırın samdanımm ya da huni takacam ordan da Marsa geçelim miii :)
HayatSevinceGuzel nur um nerdesingel bak dünya kesmedi gezegenlere tatile gidiyoruz
Gidipp şööyle uzun bi süre orda kalsak limonsuzumm hem ElhanElhan hesabı doğrulanmış üye. abla da yolluk yapıyor bizeee :)

Tatlım kızlar firar ettiler...ben onlarla gitmem Neptün' e...hiç haber de etmiyorlar kızdım hepsine
Sen iyi misin...

Aç kalmayacaksak tabi kalalım bize uyar çok mu yoğunsun tatlım girmiyorsun?
Tatlım kızlar firar ettiler...ben onlarla gitmem Neptün' e...hiç haber de etmiyorlar kızdım hepsine
Sen iyi misin...
Aa firar mı etmişiz? Benim haberim yok bak sizi gördüm geldim. Sende bizi görünce gel

Aç kalmayacaksak tabi kalalım bize uyar çok mu yoğunsun tatlım girmiyorsun?

Aa firar mı etmişiz? Benim haberim yok bak sizi gördüm geldim. Sende bizi görünce gel
Nur yazmasa gelmezdim zaten
Nasılsın kuzum. İzmir'e de kar yağdı mi...bizim çatılar bembeyaz yerlerde olmasa da....