- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.525
- 598
Olur tatlım... Neptünlü emlakçilari bir araştırayım belki kelepir göl manzaralı bir şeyleri vardır ellerinde. Yapmak biraz uzun sürer gibim...oranın mevsimlerini de bilmiyoruz ki...üşütürüz ya da çok bronzlaşiriz ne bileyim
Satürn e de gider geliriz ablacim nolcekk
Kaptan yok ortalıkta
Bizimki turist Ömer'in uzay macerasına dönmesin de
Et yiyen çiçeği napacaksinet yiyen bitki istiyom ben nihalbana et yiyen çiçek al
Ben de içiyorum ama bağışıklık kazandım sanırım uyaramiyor benim nöronlar biraz tembel ...turkish coffie
bu yaratıcı fikirler anca türk kahvesinden çıkar
Olumsuzluklarin canı ........Evet bu dediğin bana bir anda oldu şu iki günde muhteşem hissediyorum, resmen hani derler ya sihirli değnek değip bütün olumsuzlukları unutturdu aynen öyle.
Evet bu hafta hepimize kazançla gelsin dediğin gibi her anlamda inşallah
Kaptansiz uzay aracı yapılmadı netsek acabaSatürn e de gider geliriz ablacim nolcekk
Kaptan yok ortalıkta
Bizimki turist Ömer'in uzay macerasına dönmesin de
Hadi ya...mavi gezegen ne güzel bir isim hem de soğuk....Galiba biraz soğuk
ama sen çok seversin çünkü mavi gezegen diğer adı
haber bekliyorum ona göre valiz hazırlarım limonsuzum
gidelim beraber
o zaman Neptüne gidek limonsuz haber verince
Limonsuzzcay hadi kaptan seni bekliyoruz
Kızlar gecikme için özür dilerim. Benim suçum yok beyim evde
Et yiyen çiçeği napacaksin
Geçen benim yaptığım kahveden yap dipçik gibi yapıyorBen de içiyorum ama bağışıklık kazandım sanırım uyaramiyor benim nöronlar biraz tembel ...
KorkiremGeçen benim yaptığım kahveden yap dipçik gibi yapıyor
İçtiğim günün gecesinde uyuyamadım
Cuma günü yap,uyuyamasan da ctesi tatil ne de olsaKorkirem
Bu cuma o kahve yapılacakCuma günü yap,uyuyamasan da ctesi tatil ne de olsa
Ay ben Müslüm gürses e alıntı yapmıştım ama artık ya bnm alıntı yapmam da yada alıntılarımda sorun olduğunu düşüncem abla, neyse olsun pazar gününe güzellik kattığın için teşekkür ederiimGünaydıııııııınn
Baharda kuşlar gibi geldin kondun dalıma
Ben deee bana daa yer ayırın samdanımm ya da huni takacamimdaaaaaatttttt deyip kacacam yakında Neptüne Uranüse falan
Gidipp şööyle uzun bi süre orda kalsak limonsuzumm hem
Tatlım kızlar firar ettiler...ben onlarla gitmem Neptün' e...hiç haber de etmiyorlar kızdım hepsineAy ben Müslüm gürses e alıntı yapmıştım ama artık ya bnm alıntı yapmam da yada alıntılarımda sorun olduğunu düşüncem abla, neyse olsun pazar gününe güzellik kattığın için teşekkür ederiim
Ben deee bana daa yer ayırın samdanımm ya da huni takacamordan da Marsa geçelim miii :)
Gidipp şööyle uzun bi süre orda kalsak limonsuzumm hemElhan abla da yolluk yapıyor bizeee :)
Aç kalmayacaksak tabi kalalım bize uyarAy ben Müslüm gürses e alıntı yapmıştım ama artık ya bnm alıntı yapmam da yada alıntılarımda sorun olduğunu düşüncem abla, neyse olsun pazar gününe güzellik kattığın için teşekkür ederiim
Ben deee bana daa yer ayırın samdanımm ya da huni takacamordan da Marsa geçelim miii :)
Gidipp şööyle uzun bi süre orda kalsak limonsuzumm hemElhan abla da yolluk yapıyor bizeee :)
Aa firar mı etmişiz? Benim haberim yokTatlım kızlar firar ettiler...ben onlarla gitmem Neptün' e...hiç haber de etmiyorlar kızdım hepsine
Sen iyi misin...
Nur yazmasa gelmezdim zatenAç kalmayacaksak tabi kalalım bize uyarçok mu yoğunsun tatlım girmiyorsun?
Aa firar mı etmişiz? Benim haberim yokbak sizi gördüm geldim. Sende bizi görünce gel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?