Ne zamandır cekmiyorduk ablacimm hemen çekelim yemek üstü hareket olur hemNihalimle halay çekmeyi özledim...bunlar yaşlılık belirtileri mi nenayir nolamaz...2021 le sadece bir yaş değişiyor noldu bana
Tanışma kısmı aynı gerçekten ya, karakteri iyiyse anlasabiliyorsaniz yüzyüze görüşün deneyin bir benceYok abla ben onu denedim asıl en sonunda çıldırttımzaten engelledim de ama işte ilk defa galiba birine bu kadar takıldım neden bilmiyorum dur sana özelden foto atayım
Sizinki şuan bizim duruma cuk diye oturdu yani çünkü biz de bir forum sitesinden tanıştık ama işte sanırım ilk aşamalarda yürütmeyi beceremedik. Bizde de o kısa sürede ciddi düşündüğünü söylemişti ama ben biraz salladım çok erken diye. Şuan mesela dediğin gibi saf anadolu çocuğu olması beni çekiyor sanırım, ben de tam aslında ona göre biriyim, ama işte bakalım ne olacak evlilik niyeti var çünkü sürekli o dediğim sosyal mecrada milletle düğün evlilik muhabbeti yapıyor aday yok falan sohbetine getiriyor(bana göre çoook saçma bir muhabbet)..
Ayrıca mesela ödev videoları çekiyor videoların arkasında şarkı koymuş hep de özlemeli, eski sevgiliye göndermeli şeyler ama gelip görelim ki konuşmadı hiç ne zamandır..
İşte şuan bütün bağımız koptu gibi birşey konuşmuyoruz iki aydır hiç unutmuştum aslında bu fake hesaplar paylaştığı şeyler olunca üzerime alındım galiba birazTanışma kısmı aynı gerçekten ya, karakteri iyiyse anlasabiliyorsaniz yüzyüze görüşün deneyin bir bence
Telefon vs almadiniz mi birbirinizden, ama internet ortamında temkinli yaklaşarak doğru olani yapmışsın, eğer güven verdiyse o ışığı gördüysen tekrar iletişime geçerse dene derim ,gerçi bitirdiğine göre vardır bir bildiğin hissettiğin,İşte şuan bütün bağımız koptu gibi birşey konuşmuyoruz iki aydır hiç unutmuştum aslında bu fake hesaplar paylaştığı şeyler olunca üzerime alındım galiba biraz
Telefon falan vardı ama ben sildim :) Güvenilir birisi aslında çok da iyi birisi, sadece çocuksu tavırları vardı inşallah iletişime girer tekrardanTelefon vs almadiniz mi birbirinizden, ama internet ortamında temkinli yaklaşarak doğru olani yapmışsın, eğer güven verdiyse o ışığı gördüysen tekrar iletişime geçerse dene derim ,gerçi bitirdiğine göre vardır bir bildiğin hissettiğin,
Kızlar elim ayağım bossaldi içime ateş düştü zor yaziyorum alt kattaki adam yoğun bakımda ydi vefat etti galiba çığlıklar koptu
Amin canım, Rabbim sabır versin,çocuk emiyor yerimden kiprayamiyorum da, çok fena ciglik kıyamet ya,Rabbim yardımcıları olsun,Yapma ya, çok kötü bir durum anlayabiliyorum aynısı bir süre önce bize oldu apartman inledi nerdeyse Çok çok kötü başı sağolsun yakınlarının sizin de
Evet bir de bizde annem babam corona iken binadan biri vefat etti elimiz ayağımız kesildi senin gibi, acaba bizde de durum ağırlaşır mı naparız gibisindedn 2 3 gün uyuyamadım benAmin canım, Rabbim sabır versin,çocuk emiyor yerimden kiprayamiyorum da, çok fena ciglik kıyamet ya,Rabbim yardımcıları olsun,
Annem de senin annenle aynı dönemde Corona geçirdi çok zor gerçekten
Aynı korkuları biz de yaşadık canım, çok zor ya, etraftan kötü haberler duydukça insan korkuyor, Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun adamcağızin ve sizin komşunuzun, ecel işte, ecelin adı Corona oldu bu dönem, Rabbim tüm hastalara acil şifalar versin,Evet bir de bizde annem babam corona iken binadan biri vefat etti elimiz ayağımız kesildi senin gibi, acaba bizde de durum ağırlaşır mı naparız gibisindedn 2 3 gün uyuyamadım ben
Hakkında hayırlı ise inşaallah iletişime geçerTelefon falan vardı ama ben sildim :) Güvenilir birisi aslında çok da iyi birisi, sadece çocuksu tavırları vardı inşallah iletişime girer tekrardan
Kiiiiiiz çok teşekkür ederim.Ne zamandır cekmiyorduk ablacimm hemen çekelim yemek üstü hareket olur hem
Çalsın davulllaaar
GünaydınnHandan, hamamdan geçtik
Gün ışığındaki hissemize razıydık
Saadetinden geçtik
Ümidine razıydık
Hiçbirini bulamadık
Kendimize hüzünler icat ettik
Avunamadık
Yoksa biz...
Biz bu dünyadan değil miydik?
Orhan Veli Abim
Youlost16
HayatSevinceGuzel
M mehlika nur
C Cay6
Limonsuzzcay
Jawlensky
kk birinci noteri
C Calcifer
Mehfam
braindamage
Günaydıııııııınn
Nasılsın calcim durumlar iyidir inşallah..Günaydınn
Günaydın ablaHandan, hamamdan geçtik
Saadetinden geçtik
Ümidine razıydık
Hiçbirini bulamadık
Avunamadık
Yoksa biz...
Orhan Veli Abim
Youlost16
HayatSevinceGuzel
M mehlika nur
C Cay6
Limonsuzzcay
Jawlensky
kk birinci noteri
C Calcifer
Mehfam
braindamage
Günaydıııııııınn
Rica ederimmKiiiiiiz çok teşekkür ederim.
İyi olduğunu bilmek çok güzel
Orhan Velili bir günaydın ne güzelHandan, hamamdan geçtik
Saadetinden geçtik
Ümidine razıydık
Hiçbirini bulamadık
Avunamadık
Yoksa biz...
Orhan Veli Abim
Youlost16
HayatSevinceGuzel
M mehlika nur
C Cay6
Limonsuzzcay
Jawlensky
kk birinci noteri
C Calcifer
Mehfam
braindamage
Günaydıııııııınn
Limonsuzum harika bir gün gecirmen dileğiyle kocaman öpüyorum yavrumGünaydın abla
Orhan Veli'nin kafasından istiyorum bugün hepimiz için amaaan boş ver, yaşamak sevdiklerimizle olduktan sonra diyerek....Rica ederimm
Çokok şükür ablacım
Orhan Velili bir günaydın ne güzel
Günaydın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?