Mizahşörler Çıkmazı

Tanışma kısmı aynı gerçekten ya, karakteri iyiyse anlasabiliyorsaniz yüzyüze görüşün deneyin bir bence

Tanışma kısmı aynı gerçekten ya, karakteri iyiyse anlasabiliyorsaniz yüzyüze görüşün deneyin bir bence
İşte şuan bütün bağımız koptu gibi birşey konuşmuyoruz iki aydır hiç unutmuştum aslında bu fake hesaplar paylaştığı şeyler olunca üzerime alındım galiba biraz

İşte şuan bütün bağımız koptu gibi birşey konuşmuyoruz iki aydır hiç unutmuştum aslında bu fake hesaplar paylaştığı şeyler olunca üzerime alındım galiba biraz
Telefon vs almadiniz mi birbirinizden, ama internet ortamında temkinli yaklaşarak doğru olani yapmışsın, eğer güven verdiyse o ışığı gördüysen tekrar iletişime geçerse dene derim ,gerçi bitirdiğine göre vardır bir bildiğin hissettiğin,

Telefon falan vardı ama ben sildim :) Güvenilir birisi aslında çok da iyi birisi, sadece çocuksu tavırları vardı inşallah iletişime girer tekrardan

Kızlar elim ayağım bossaldi içime ateş düştü zor yaziyorum alt kattaki adam yoğun bakımda ydi vefat etti galiba çığlıklar koptu
Yapma ya, çok kötü bir durum anlayabiliyorum aynısı bir süre önce bize oldu apartman inledi nerdeyse Çok çok kötü başı sağolsun yakınlarının sizin de

Yapma ya, çok kötü bir durum anlayabiliyorum aynısı bir süre önce bize oldu apartman inledi nerdeyse Çok çok kötü başı sağolsun yakınlarının sizin de
Amin canım, Rabbim sabır versin,çocuk emiyor yerimden kiprayamiyorum da, çok fena ciglik kıyamet ya,Rabbim yardımcıları olsun,
Annem de senin annenle aynı dönemde Corona geçirdi çok zor gerçekten

Amin canım, Rabbim sabır versin,çocuk emiyor yerimden kiprayamiyorum da, çok fena ciglik kıyamet ya,Rabbim yardımcıları olsun,
Annem de senin annenle aynı dönemde Corona geçirdi çok zor gerçekten
Evet bir de bizde annem babam corona iken binadan biri vefat etti elimiz ayağımız kesildi senin gibi, acaba bizde de durum ağırlaşır mı naparız gibisindedn 2 3 gün uyuyamadım ben

Evet bir de bizde annem babam corona iken binadan biri vefat etti elimiz ayağımız kesildi senin gibi, acaba bizde de durum ağırlaşır mı naparız gibisindedn 2 3 gün uyuyamadım ben
Aynı korkuları biz de yaşadık canım, çok zor ya, etraftan kötü haberler duydukça insan korkuyor, Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun adamcağızin ve sizin komşunuzun, ecel işte, ecelin adı Corona oldu bu dönem, Rabbim tüm hastalara acil şifalar versin,
Annem atlattı ama yorgunluk halsizlik kaldı,çok çabuk yoruluyorum diyor, erkek kardeşimde kaldı iki haftaya yakın,şimdi de evine geçti kizkardesimin biri gitti yanına o ilgileniyor, ben aynı şehirde değilim annemle malesef

Kiiiiiiz çok teşekkür ederim.
İyi olduğunu bilmek çok güzel
Rica ederimm
Çokok şükür ablacım
Orhan Velili bir günaydın ne güzel
Günaydın

Limonsuzum harika bir gün gecirmen dileğiyle kocaman öpüyorum yavrum
Rica ederimm
Çokok şükür ablacım

Orhan Velili bir günaydın ne güzel
Günaydın
Orhan Veli'nin kafasından istiyorum bugün hepimiz için amaaan boş ver, yaşamak sevdiklerimizle olduktan sonra diyerek....
Günaydın tatlım gelsin şap şuplu öpmeler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…