- 27 Şubat 2013
- 6.195
- 14.947
- 498
Çok şükür bitti abla karantina, haftasonu da temizliğe gömüldük annem de iyileşti çok şükürKarantinacilar var bu sabah da
Hepimizin günü aydın olsun kuzum.
Valla mi ayy çok sevindim...Çok şükür bitti abla karantina, haftasonu da temizliğe gömüldük annem de iyileşti çok şükür
Nasılsın ne var ne yok bana yazmışsınızdır belki burdan etiketleyip çok bildirim vardı o yüzden kaçmıştır
Çok şükür gerçekten sende ne var ne yok abla iyisin inşallahValla mi ayy çok sevindim...
Hep sağlıklı olun canım. Ama en çok annene sevindim. Sen ona göre daha sağlıklıydin...Canınız sağ olsun...geçmiş geçmiştir okuma bile boş ver...bildirimler kimin umrunda iyileşmişsiniz ya
Çok şükür kuzum.Çok şükür gerçekten sende ne var ne yok abla iyisin inşallah
Ooooo kilo verilir ya, sağlık olsun Allah kolaylık versinÇok şükür kuzum.
Cam ağacımi süsledim, çorapları astım , torunlarin hediyelerini paketledim, hindiyi sosladim yeni yıla hazırım dermişim
Canım boş beleş kilo aldım şimdi vermek için diyete girdim. Can sıkıntısı rutinden sıkıldım birazcikAllah başka dert vermesin hayatım beklentilerim pozitif ama testim sanırım negatif...
Bu saatlerde noluyor kuzum...Ooooo kilo verilir ya, sağlık olsun Allah kolaylık versin
Abla ya sana birşey sorayım bu ara sürekli çift saatlere denk geliyorum enerjisel kuantumsal bir açıklamasına denk geldin mi hiç acaba?
Mesela 19:19, 23:23, 00:00 sürekli denk geliyorum manyak oldum
Bu saatlerde noluyor kuzum...
Sayıların frekans olayını okudum ama çift sayılarla ilgili bilgim yok. Araştırmam lazım .
Biz gençlik yillarimizda o da beni düşünüyor derdikBirşey olmuyor aslında ama mesela çalışıyorum yada oyun oynuyorum saate bakayım kaç diye içimden geçince hep genellikle bu çift sayılara denk geliyorum son zamanlarda artık not almaya başladım günde kaç tane gördüm diye
Biz de derdik de artık düşünecek kimse kalmadıBiz gençlik yillarimizda o da beni düşünüyor derdikçift sayılar geldiğinde...
Yaşasın kimseyi düşünmeden gecen saatlerimizeBiz de derdik de artık düşünecek kimse kalmadı
Hahahaha abla karşı taraftan düşünecek kimse kalmadıYaşasın kimseyi düşünmeden gecen saatlerimize
Ohhh sefamiz olsun kuzum...
Allah seniHahahaha abla karşı taraftan düşünecek kimse kalmadı
Ben hala düşünüyorumD:
Boşver salla gitsin, ondan sen ayrılmamış mıydın zaten, daha iyileri çıkar inşaallah karşınaHahahaha abla karşı taraftan düşünecek kimse kalmadı
Ben hala düşünüyorumD:
Abla valla hiç aklımda yoktu, fake hesaplardan yazıp bir tanesi hatta ciddi ciddi yazıp benle ilgili bilgi almaya çalıştı yazısı tavırları aynı oydu ama işte sahte hesap olunca o mu değil mi netleştiremedim. Bir de yeni tanıştığım birkaç çocuk oldu onları da sosyal medyadan ekleyince bu güleryüzlü neşeli adam gitti yerine kavgacı sinirli asabi bir adam geldiAllah seni
Durum vahim baciiiiim
Ben ayrıldım da, beni bir iki haftadır fake hesaplardan deneyen biri var sohbet muhabbet edip aklınca benden bilgi almak isteyenBoşver salla gitsin, ondan sen ayrılmamış mıydın zaten, daha iyileri çıkar inşaallah karşına
Hiç umursama kuzum...o seni deneyen birine de prim verip d...nü kaldırtma. Hayalimde fıstık gibi birini canlandırıyorum hiç yanilmadim bu zamana tırnağına kurban et hepsini...kıymetini bilen napsan gitmez seni bekler...Abla valla hiç aklımda yoktu, fake hesaplardan yazıp bir tanesi hatta ciddi ciddi yazıp benle ilgili bilgi almaya çalıştı yazısı tavırları aynı oydu ama işte sahte hesap olunca o mu değil mi netleştiremedim. Bir de yeni tanıştığım birkaç çocuk oldu onları da sosyal medyadan ekleyince bu güleryüzlü neşeli adam gitti yerine kavgacı sinirli asabi bir adam geldiBen de hiç yokken acaba beni mi düşünüyor diye diye ben düşünmeye başladım
Ben ayrıldım da, beni bir iki haftadır fake hesaplardan deneyen biri var sohbet muhabbet edip aklınca benden bilgi almak isteyenYok yere o mu acaba diye düşündürttü yoksa unuttuydum
Evet o olabilir, seni takip ediyor demek ki, ilerisini görüyorsan devam et bence ama göremiyorsan da boşver, başta sorunlar varsa artarak devam eder emin olAbla valla hiç aklımda yoktu, fake hesaplardan yazıp bir tanesi hatta ciddi ciddi yazıp benle ilgili bilgi almaya çalıştı yazısı tavırları aynı oydu ama işte sahte hesap olunca o mu değil mi netleştiremedim. Bir de yeni tanıştığım birkaç çocuk oldu onları da sosyal medyadan ekleyince bu güleryüzlü neşeli adam gitti yerine kavgacı sinirli asabi bir adam geldiBen de hiç yokken acaba beni mi düşünüyor diye diye ben düşünmeye başladım
Ben ayrıldım da, beni bir iki haftadır fake hesaplardan deneyen biri var sohbet muhabbet edip aklınca benden bilgi almak isteyenYok yere o mu acaba diye düşündürttü yoksa unuttuydum
Bu arada biz de eşimle internetten tanışmıştık ta 2006 yılında, o zamanlar face falan yoktu bazı siteler vardı sohbet edilebiliyordu,buradaki gibi özel.mesaj atilabiliniyordu, mailime bir sitenin reklamı gelmiş tıkladım üye olma ekranı çıkıyor neyse üye oldum öylesine kurcaladım falan, meğer sansarlar bekliyormus bir kız düşse de atlasak diye, eşimin de iş yerine gelip giden bir çocuk varmış eşimin bilgisayarından bu siteye giriyormuş sürekli eşim de nasıl bir site diye merak ederek girmiş benimle aynı dönemlerde,neyse bana bir sürü mesaj geliyor, eşim de güzel bir hikaye yazmis, hikaye hoşuma gitti öyle yazışmaya başladık, baktım saf Anadolu çocuğu, o da beni öyle görmüş olacak ki kısa sürede ciddi düşündüğünü söylemeye başladı her şey çok hızlı gelişti, diyeceğim o ki kısmette varsa ta nerede olsa buluyor seni, tabi küçük sebeplere riayet etmek gerekiyor,sosyal medya ,sosyal ortam gibi vsAbla valla hiç aklımda yoktu, fake hesaplardan yazıp bir tanesi hatta ciddi ciddi yazıp benle ilgili bilgi almaya çalıştı yazısı tavırları aynı oydu ama işte sahte hesap olunca o mu değil mi netleştiremedim. Bir de yeni tanıştığım birkaç çocuk oldu onları da sosyal medyadan ekleyince bu güleryüzlü neşeli adam gitti yerine kavgacı sinirli asabi bir adam geldiBen de hiç yokken acaba beni mi düşünüyor diye diye ben düşünmeye başladım
Yok abla ben onu denedim asıl en sonunda çıldırttımHiç umursama kuzum...o seni deneyen birine de prim verip d...nü kaldırtma. Hayalimde fıstık gibi birini canlandırıyorum hiç yanilmadim bu zamana tırnağına kurban et hepsini...kıymetini bilen napsan gitmez seni bekler...
Evet o olabilir, seni takip ediyor demek ki, ilerisini görüyorsan devam et bence ama göremiyorsan da boşver, başta sorunlar varsa artarak devam eder emin ol
Sizinki şuan bizim duruma cuk diye oturdu yani çünkü biz de bir forum sitesinden tanıştık ama işte sanırım ilk aşamalarda yürütmeyi beceremedik. Bizde de o kısa sürede ciddi düşündüğünü söylemişti ama ben biraz salladım çok erken diye. Şuan mesela dediğin gibi saf anadolu çocuğu olması beni çekiyor sanırım, ben de tam aslında ona göre biriyim, ama işte bakalım ne olacak evlilik niyeti var çünkü sürekli o dediğim sosyal mecrada milletle düğün evlilik muhabbeti yapıyor aday yok falan sohbetine getiriyor(bana göre çoook saçma bir muhabbet)..Bu arada biz de eşimle internetten tanışmıştık ta 2006 yılında, o zamanlar face falan yoktu bazı siteler vardı sohbet edilebiliyordu,buradaki gibi özel.mesaj atilabiliniyordu, mailime bir sitenin reklamı gelmiş tıkladım üye olma ekranı çıkıyor neyse üye oldum öylesine kurcaladım falan, meğer sansarlar bekliyormus bir kız düşse de atlasak diye, eşimin de iş yerine gelip giden bir çocuk varmış eşimin bilgisayarından bu siteye giriyormuş sürekli eşim de nasıl bir site diye merak ederek girmiş benimle aynı dönemlerde,neyse bana bir sürü mesaj geliyor, eşim de güzel bir hikaye yazmis, hikaye hoşuma gitti öyle yazışmaya başladık, baktım saf Anadolu çocuğu, o da beni öyle görmüş olacak ki kısa sürede ciddi düşündüğünü söylemeye başladı her şey çok hızlı gelişti, diyeceğim o ki kısmette varsa ta nerede olsa buluyor seni, tabi küçük sebeplere riayet etmek gerekiyor,sosyal medya ,sosyal ortam gibi vs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?