- 4 Haziran 2007
- 9.099
- 17.645
- 448
Bizim apartmanda en çok ses gelen yer tuvalet galiba, neyseki farklı sesler gelmiyor, gelini torunu geldiğinde onların sesleri ve gecenki inleme sesi işte, yazık adamcağıza ya,bayağı acı çekiyordu galibaTuvaletin penceresini açık tutma aman diyim...
Kreple katıldım güne ...Biz de pankek yaptık kızımla buyurun gelin, yumurta alerjisi olan oğluma da muzlu pankek yaptık
Amin ablacım atlattık sayılır son demleri artık :)Canım çok geçmiş olsun. Allah şifa versin ailenize. Çabucak atlatmanizi dilerim.
Bizler iyiyiz.
Çok geçmiş olsun, sona gelmişsiniz neyseki, Rabbim tekrarını göstermesin,
Biz iyiyiz, alt komşumuz Corona olmuş adamı hastaneye yatırmışlar,kadın evde, geçen gün wc deyken inleme sesleri geliyordu, eşime de dedim Corona mi oldular acaba diye,dün karşı komşum dedi, etrafımızı sardı iyice
Amin, sevindim hafif atlatmaniza, komsunuza da Allah şifa versin, erken farketmek önemliymiş gerçekten,Amin ablacım atlattık sayılır son demleri artık :)
Evet sona geldik çok şükür amin inşallah tez vakitte defolup gider şu illet. Bizim de alt komşular corona şuan ve aşırı öksürüyorlardı onlar da son demlerine geldiler, ama böyle bir öksürük yok geceleri uyuyamadık biz onların o haline şahit oluncasanırım erken farketmek bunların olmaması için bir şans çünkü babamda hiç böyle şeyler yaşamadık sadece iştahsızlık ve yorgunluk oldu öksürük falan hiç olmadı
GünaydınGünaydınnn
Sarı bir kalp hmmmm sanırım ilk kez görüyorumGünaydın
Kırmızının yanında sarı güzel gidiyorSarı bir kalp hmmmm sanırım ilk kez görüyorum
Galatasaray hmmm öyle olsun keşke altına da ben mavi kalp biraksaydkmKırmızının yanında sarı güzel gidiyor
Gıcık mısınGalatasaray hmmm öyle olsun keşke altına da ben mavi kalp biraksaydkm
Eser miktarda gıcık içeririmGıcık mısın
Ben sevmiyorum Fenerbahçeyi ama evde 2 tane fenerli varEser miktarda gıcık içeririm
Galatasaray i da severim ayrıca
Işın zor bebeyim bizim evde 1 tane Galatasaray 4 tane fenerli varBen sevmiyorum Fenerbahçeyi ama evde 2 tane fenerli var
Fenerliler gıcık oluyor. Bak iki dk gıcık ettim beni YYYYYY ileIşın zor bebeyim bizim evde 1 tane Galatasaray 4 tane fenerli var4 umuz ona haddini bildiririz
Bence gs liler gıcık olmaya yer arıyorFenerliler gıcık oluyor. Bak iki dk gıcık ettim beni YYYYYY ile
lafı sok sok sonra bu bahsi kapatalımBence gs liler gıcık olmaya yer arıyorne dedim ki şimdi gel bu bahsi kapatalım
3 tane bıyıklı varlafı sok sok sonra bu bahsi kapatalım
Bıyıklı adam sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?