Salıya gün aldık ablacığım sorduğun için teşekkür ederim. Sen nasılsın. Keyifli gördüm seniCalci bugün iyi misin...hastaliginla ilgili güzel bir gelişme var mı...keyiflerin daim olsun.
Çok sevindim. Tedavi sürecin iyi geçsin inşallah. Keyiflenmeye zorluyorum kendimi desem daha doğru olur calcim...Karamsarlığa düşmek ne kadar kolay bırakmamak lazım kendimizi....Salıya gün aldık ablacığım sorduğun için teşekkür ederim. Sen nasılsın. Keyifli gördüm seni
Aynen abla zor zamanşardan geçiyoruz malesef. Pozitif kalmaya çalışmak elimizden gelen şeylerden biri. Öpüyorum seniÇok sevindim. Tedavi sürecin iyi geçsin inşallah. Keyiflenmeye zorluyorum kendimi desem daha doğru olur calcim...Karamsarlığa düşmek ne kadar kolay bırakmamak lazım kendimizi....
Geçmiş calci, Rabbim şifa versin, inşaallah önemsiz bir şeydir ve çabucak geçer giderSalıya gün aldık ablacığım sorduğun için teşekkür ederim. Sen nasılsın. Keyifli gördüm seni
Bugün diyet grubumuzda konuştuk biz de arkadaşlarla dua ettik Bonus' un annesine. Rabbim acil şifalar versin. Antalya BB kaç ay hastanede yattı ve iyileşti ondan sonra hep umitliyim en zor hastalarda bile tedavi sonuç veriyor. Tez zamanda güzel haberler alırsın/ alırız inşallah kuzum... Allah tüm hasta kardeşlerimizin yardımcısı olsun.iyi akşamlar herkese
Elhan ablacim şarkı için teşekkürler
belki biliyosunuzdur bonusun annesinin durumu kritik umutla onun vereceği güzel haberi bekliyoruz.
o zamana kadar çok aktif olamicam ben.
inşallah güzel haberlerle ben de gelicem
Allah razı olsun. Bu dönemde olmasaydı çok daha iyiydi. Allah'tan çok ufak bir operasyon ama yinede anestezi olacak.Geçmiş calci, Rabbim şifa versin, inşaallah önemsiz bir şeydir ve çabucak geçer gider
Ben okudum geldim bileO zaman bana müsaade
Çayını kap gel...
Bağışıklığın düşmanı moralsizlik...en zayıf animizi kolluyor tüm hastalıklar...İnancımızı yitirmeyelim güçlü kalalım tabi dua ve niyetlerimiz de her daim dilimizde. Ben de çok öpüyorum Rabbim selamet versin hepimize...Aynen abla zor zamanşardan geçiyoruz malesef. Pozitif kalmaya çalışmak elimizden gelen şeylerden biri. Öpüyorum seni
Cümlemizden canım, inşaallah kolay bir operasyon olur ve sağ salim sağlıcakla dönersin evineAllah razı olsun. Bu dönemde olmasaydı çok daha iyiydi. Allah'tan çok ufak bir operasyon ama yinede anestezi olacak.
Küçük sevgili mi , silahlı taş hatunlar mi bilemedim ki...Ben okudum geldim bile
Cay demleniyor hadi tatlinizi alın gelin,tatlım yok
İyiyim ablacım senden naber ne var ne yok nasılsın?Naber kuzu
Bugün diyet grubumuzda konuştuk biz de arkadaşlarla dua ettik Bonus' un annesine. Rabbim acil şifalar versin. Antalya BB kaç ay hastanede yattı ve iyileşti ondan sonra hep umitliyim en zor hastalarda bile tedavi sonuç veriyor. Tez zamanda güzel haberler alırsın/ alırız inşallah kuzum... Allah tüm hasta kardeşlerimizin yardımcısı olsun.
Kendi guzel, kalbi guzel, dili ayri guzel ablamm iyiki varsin... aynen hayat bayram olsaaa ama cok sukur bayram gibi be abla sukretmeli saglikliyiz sevdiklerimiz, cocuklarimizla kimseye muhtac degiliz , mutluyuz cok sukurİyi akşamlar canım..Seni görünce çok mutlu oldum.
Şarkı çok güzel değil mi...benim bayramım sizin gulen yüzünüzü hayal etmek...
Konu taşınmış galiba, bulamadımKüçük sevgili mi , silahlı taş hatunlar mi bilemedim ki...
Biz varken tatlıya ne hacet bebem
İnşaallah güzel haberlerini alırız,daha çok gencmis annesi, Rabbim tüm hastalara acil şifalar versinBugün diyet grubumuzda konuştuk biz de arkadaşlarla dua ettik Bonus' un annesine. Rabbim acil şifalar versin. Antalya BB kaç ay hastanede yattı ve iyileşti ondan sonra hep umitliyim en zor hastalarda bile tedavi sonuç veriyor. Tez zamanda güzel haberler alırsın/ alırız inşallah kuzum... Allah tüm hasta kardeşlerimizin yardımcısı olsun.
İyi akşamlar , nerelerdesiniz mühendis hanımİyi akşamlar ablacım ve kızlarrr
Sen de iyi varsın çayım.. Rabbim eksikliğini yaşatmasın.Kendi guzel, kalbi guzel, dili ayri guzel ablamm iyiki varsin... aynen hayat bayram olsaaa ama cok sukur bayram gibi be abla sukretmeli saglikliyiz sevdiklerimiz, cocuklarimizla kimseye muhtac degiliz , mutluyuz cok sukur
Evrene olumlu mesaj gönderelim her zaman...Allah kabul etsin abla Allah razı olsun
inşallah ben de çok mutluyum güzel haber gelecek
amin aminnnn cümlenin sıkıntısına şifa versin rabbim
Geldim şükürler olsun :)İyi akşamlar , nerelerdesiniz mühendis hanımişler yoğun mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?