Mizahşörler Çıkmazı

iyi akşamlar herkese
ElhanElhan hesabı doğrulanmış üye. ablacim şarkı için teşekkürler

belki biliyosunuzdur bonusun annesinin durumu kritik umutla onun vereceği güzel haberi bekliyoruz.

o zamana kadar çok aktif olamicam ben.
inşallah güzel haberlerle ben de gelicem

Salıya gün aldık ablacığım sorduğun için teşekkür ederim. Sen nasılsın. Keyifli gördüm seni
Çok sevindim. Tedavi sürecin iyi geçsin inşallah. Keyiflenmeye zorluyorum kendimi desem daha doğru olur calcim...Karamsarlığa düşmek ne kadar kolay bırakmamak lazım kendimizi....

Çok sevindim. Tedavi sürecin iyi geçsin inşallah. Keyiflenmeye zorluyorum kendimi desem daha doğru olur calcim...Karamsarlığa düşmek ne kadar kolay bırakmamak lazım kendimizi....
Aynen abla zor zamanşardan geçiyoruz malesef. Pozitif kalmaya çalışmak elimizden gelen şeylerden biri. Öpüyorum seni

Bugün diyet grubumuzda konuştuk biz de arkadaşlarla dua ettik Bonus' un annesine. Rabbim acil şifalar versin. Antalya BB kaç ay hastanede yattı ve iyileşti ondan sonra hep umitliyim en zor hastalarda bile tedavi sonuç veriyor. Tez zamanda güzel haberler alırsın/ alırız inşallah kuzum... Allah tüm hasta kardeşlerimizin yardımcısı olsun.

Geçmiş calci, Rabbim şifa versin, inşaallah önemsiz bir şeydir ve çabucak geçer gider
Allah razı olsun. Bu dönemde olmasaydı çok daha iyiydi. Allah'tan çok ufak bir operasyon ama yinede anestezi olacak.

Aynen abla zor zamanşardan geçiyoruz malesef. Pozitif kalmaya çalışmak elimizden gelen şeylerden biri. Öpüyorum seni
Bağışıklığın düşmanı moralsizlik...en zayıf animizi kolluyor tüm hastalıklar...İnancımızı yitirmeyelim güçlü kalalım tabi dua ve niyetlerimiz de her daim dilimizde. Ben de çok öpüyorum Rabbim selamet versin hepimize...

Allah razı olsun. Bu dönemde olmasaydı çok daha iyiydi. Allah'tan çok ufak bir operasyon ama yinede anestezi olacak.
Cümlemizden canım, inşaallah kolay bir operasyon olur ve sağ salim sağlıcakla dönersin evine

Allah kabul etsin abla Allah razı olsun

inşallah ben de çok mutluyum güzel haber gelecek

amin aminnnn cümlenin sıkıntısına şifa versin rabbim

İyi akşamlar canım..Seni görünce çok mutlu oldum.
Şarkı çok güzel değil mi...benim bayramım sizin gulen yüzünüzü hayal etmek...
Kendi guzel, kalbi guzel, dili ayri guzel ablamm iyiki varsin... aynen hayat bayram olsaaa ama cok sukur bayram gibi be abla sukretmeli saglikliyiz sevdiklerimiz, cocuklarimizla kimseye muhtac degiliz , mutluyuz cok sukur

İnşaallah güzel haberlerini alırız,daha çok gencmis annesi, Rabbim tüm hastalara acil şifalar versin

Kendi guzel, kalbi guzel, dili ayri guzel ablamm iyiki varsin... aynen hayat bayram olsaaa ama cok sukur bayram gibi be abla sukretmeli saglikliyiz sevdiklerimiz, cocuklarimizla kimseye muhtac degiliz , mutluyuz cok sukur
Sen de iyi varsın çayım.. Rabbim eksikliğini yaşatmasın.
Saglik olsun her şey bir şekilde yoluna giriyor. Çok haklısın.

İyi akşamlar , nerelerdesiniz mühendis hanım işler yoğun mu
Geldim şükürler olsun :)

Babam koronaya yakalanmıştı yaklaşık iki haftadır ailecek karantinadayız iş de var tabi evden yürüttüğüm bir de bu meret çıkınca iyice allak bullak oldu ama çok şükür sonuna geldik inşallah :)

Burda var mı bir yaramazlık??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…