Ben gelirim o zaman...Evet ya hemen geleyim dedimMehlika hala yok son 9 dakikası
Güzel olurdu afiyet olsun. ama ben hala mutfak toplama isindeyim sen icmissindir çoktan ablacımBen gelirim o zaman...Mehlika bugün işte olabilir...birazdan Türk kahveli bir paylaşımla buluşabiliriz...
Teşekkür ederim bitanemGüzel olurdu afiyet olsun. ama ben hala mutfak toplama isindeyim sen icmissindir çoktan ablacım
neyine sıkıntı çıkaracaklar. Kapattılar bütün kreşleri. Kaldık ortadaSelaaamm,ben ise gittim dönüyorum şimdi, sabah 8 de kalktım ama 9,35 otobüsüne ancak yetisebildim, şuan da otobüsteyiz bir sıkıntı yok çok şükür, uyaran olmadı bugünlük
Türk kahvesi içmedim henüzBen gelirim o zaman...Mehlika bugün işte olabilir...birazdan Türk kahveli bir paylaşımla buluşabiliriz...
Allah yardımcımız olsun canım,biz de mecburen birlikte gidip geliyoruz,çocuklu olup çalışan kadınların işi zorneyine sıkıntı çıkaracaklar. Kapattılar bütün kreşleri. Kaldık ortada
Başka çaren yol canım mecbur götürüp getireceksinSelaaamm,ben ise gittim dönüyorum şimdi, sabah 8 de kalktım ama 9,35 otobüsüne ancak yetisebildim, şuan da otobüsteyiz bir sıkıntı yok çok şükür, uyaran olmadı bugünlük
Amin canım teşekkürlerBaşka çaren yol canım mecbur götürüp getireceksinAllah kolaylık versin
Nihalim Kanal D' de Kılıbık varBaşka çaren yol canım mecbur götürüp getireceksinAllah kolaylık versin
Hemen açmam lazımNihalim Kanal D' de Kılıbık var
Ders çalış ders. Film kaçmıyor şekerimHemen açmam lazımsürpriz yapıyorlar hazırlıksız yakalanıyorum teşekkür ederimm
Az önce gördüm durumlarda. Hayırlı olsun prolugun.Hemen açmam lazımsürpriz yapıyorlar hazırlıksız yakalanıyorum teşekkür ederimm
Hem bakmaya hem çalışmaya çalıştım calcim ama çocuklar oyunu bozduDers çalış ders. Film kaçmıyor şekerim
Teşekkürler ablacımAz önce gördüm durumlarda. Hayırlı olsun prolugun.
Günaydın ikiyimmmKimse gelmeden Günaydın birim
kk birinci noteri Jawlensky Mehfam olive_bluto HayatSevinceGuzel Bal0ncuk Youlost16 Limonsuzzcay M mehlika nur
O kadar iyi niyetli bir insansın ki ....Kimse gelmeden Günaydın birim
kk birinci noteri Jawlensky Mehfam olive_bluto HayatSevinceGuzel Bal0ncuk Youlost16 Limonsuzzcay M mehlika nur
nasılsın NihalimGünaydın ikiyimmm
Afiyet olsunTünaydıın, damla sakızı kokusu sardı her yeri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?