- 12 Haziran 2019
- 18.370
- 111.316
- 598
- 37
Limonsuzzcay canım inşallah annen de kavuşur sağlığına
ne zaman tekrar test yapilcak, yapılıyo mu test
Annene de geçmiş olsun, Rabbim şifa versin inşallah canıminşAllah samdanım, tekrar test yapmayacaklar.
Sağol canım benim Allah razı olsun
Üç çocukla çok normal canım çocuklu evde düzen ne ararKolay gelsin canım, ben de yarın sil süpür toz al işleri yapacağım,dün süpürüp sildim bugün yine süpürdüm temizlik toplama işleri hiç bitmiyor bizde
Aynen bir yandan toplarken diğer yandan dağılıyorÜç çocukla çok normal canım çocuklu evde düzen ne arar
Günaydın uyanmadık daha. Az sessiz olur musunGünaydın, niye kimse yok
Tamam ben az ötede bekliyorumGünaydın uyanmadık daha. Az sessiz olur musun
Kolay gelsin canım,günaydın:)
ben ders çalışıyodumne var ne yok hatunlar
Kolay gelsin canım,
Bixim minnoş uyandi bir ara gözümü açtım yatak başlığına tutunarak ayakta duruyordu yanında, sonra uyumuşum takir tukur sesler geliyor rüya görüyorum o anda,iğneye iplik geçirmeye çalışıyorum rüyamda sonrabir uyandım yatağın ucunda sifonyerden düğme kutusunu çekmiş tskir tukur yere döküyor kendi de sarkmış düşmeden yakaladım neyseki
Hafta sonlarının birincisi. Hafta içlerinin sonuncusuTamam ben az ötede bekliyorum
Birinciyim yine altın madalyami hazırlayın bu arada
En azından hafta sonu birinciyim onu da bulamıyordum öncedenHafta sonlarının birincisi. Hafta içlerinin sonuncusu
Ben hep ikinci oluyorumEn azından hafta sonu birinciyim onu da bulamıyordum önceden
büyükce bir düğmeyi ağzına almış çıkardı sonra bir de gülüyor, aslında kutu ilerideydi ama nasıl yaptıysa uzanıp çekmiş kutuyla birlikte patır kütür yerlere sacmis zaten bulduğu şeyleri ağzına atıyor hemen,mutfakta kırıntı falan bulsun direk ağıza, peçete ,kağıt ne bulursa direk ağıza, peçete koparıp yemeyi çok seviyor,yemek yedirirken kağıt havlu getiriyorum ağzını silmek için hemen parçalıyor ağzına atıyoryaaaaa gözümde canlandı mehlikam masallah boncuğa:)
bu arada kaldır istersen ulaşabileceği sıkıntılı şeyleri. Allah'tan dökmüş yemeye çalışmamış düğmeleri
büyükce bir düğmeyi ağzına almış çıkardı sonra bir de gülüyor, aslında kutu ilerideydi ama nasıl yaptıysa uzanıp çekmiş kutuyla birlikte patır kütür yerlere sacmis zaten bulduğu şeyleri ağzına atıyor hemen,mutfakta kırıntı falan bulsun direk ağıza, peçete ,kağıt ne bulursa direk ağıza, peçete koparıp yemeyi çok seviyor,yemek yedirirken kağıt havlu getiriyorum ağzını silmek için hemen parçalıyor ağzına atıyor
Geçen kakasindan iki kere gülen surat çıktı, yapışkanlı gülen suratlar oluyor ya, oğlumun vardı yapışkanlari gitmiş kopmuş hep,kaç kere toplattirdim en sonunda komple çöpe attım,
Sen gönüllülerin birincisisin boşver şekerimBen hep ikinci oluyorum
Hahah benim kardeşim de yerde ne bulduysa yerdi. İp vs hiç farketmezbüyükce bir düğmeyi ağzına almış çıkardı sonra bir de gülüyor, aslında kutu ilerideydi ama nasıl yaptıysa uzanıp çekmiş kutuyla birlikte patır kütür yerlere sacmis zaten bulduğu şeyleri ağzına atıyor hemen,mutfakta kırıntı falan bulsun direk ağıza, peçete ,kağıt ne bulursa direk ağıza, peçete koparıp yemeyi çok seviyor,yemek yedirirken kağıt havlu getiriyorum ağzını silmek için hemen parçalıyor ağzına atıyor
Geçen kakasindan iki kere gülen surat çıktı, yapışkanlı gülen suratlar oluyor ya, oğlumun vardı yapışkanlari gitmiş kopmuş hep,kaç kere toplattirdim en sonunda komple çöpe attım,
Aynen canım çok fenalar ya, dubleks merdiven ine tırmanıyor 4. Basamağa kadar çıkıyor orda bekliyor ne inebiliyor ne de çıkabiliyor eşya falan var merdivende, en son ilk basamaktan itibaren tuvalet kağıdı paketleri bez paketi falan yigdik, sürekli peşindeyiz mecburen,tehlikeli işler yapıyor, elbise dolabını açık bulsun tutunup kalkıp çektiklerini atıyor yere,ay yaramaz yaaa. yapamaz dediğin şeyi yapıyo demi mehlikam:) Allah koruyo bebekleri
Karınca bile yemiş olabilir görünce oynuyor tutmaya çalışıyor çünküHahah benim kardeşim de yerde ne bulduysa yerdi. İp vs hiç farketmez
Aynen canım çok fenalar ya, dubleks merdiven ine tırmanıyor 4. Basamağa kadar çıkıyor orda bekliyor ne inebiliyor ne de çıkabiliyor eşya falan var merdivende, en son ilk basamaktan itibaren tuvalet kağıdı paketleri bez paketi falan yigdik, sürekli peşindeyiz mecburen,tehlikeli işler yapıyor, elbise dolabını açık bulsun tutunup kalkıp çektiklerini atıyor yere,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?