- 4 Haziran 2007
- 9.099
- 17.645
- 448
Nurum mesajini yeni gördüm neden bildirim gelmiyor banaÖğrenme eğlencelidir gülnihalımm ama öabt püfff. Ölçmeyi sevmiyorum ben bir de :)
Geçmiş olsun canımŞiddetli migren ağrısı ile günaydın
Geçmiş olsun canım
Sağolun, inşallahGeçmiş olsun canım
gelemiyorum pekHemsom nerdesin görünmüyorsun hiç
Evet ilk defa birinciyim sonunda altın madalyayi aldımSonundanasılsın mehlika
Niçingelemiyorum pek
Bu hafta sonu ful temizlikle geçiyor şimdi oturdum dedim onda da yemek yapıyorumEvet ilk defa birinciyim sonunda altın madalyayi aldımkendimi çok tebrik ediyorum
İyiyim canım ,ev işleri, çocuk, günlerden bir gün işte,eşim evde, kahve içtik az önce,
Sen nasılsın,nasıl geçiyor hafta sonun
Kolay gelsin canım, ben de yarın sil süpür toz al işleri yapacağım,dün süpürüp sildim bugün yine süpürdüm temizlik toplama işleri hiç bitmiyor bizdeBu hafta sonu ful temizlikle geçiyor şimdi oturdum dedim onda da yemek yapıyorum
Geçmiş olsun canım,sevindim hafif atlatmanizs, inşaallah annen de hafif atlatırSelam kızlar nasılsınızçok şükür ben iyiyim. Eşimde bende hafif atlatıyoruz. Tek sıkıntım annem. İnşAllah o da atlatabilir
Sağol canım benim Allah razı olsunGeçmiş olsun canım,sevindim hafif atlatmanizs, inşaallah annen de hafif atlatır
Annene de geçmiş olsun, Rabbim şifa versin inşallah canımSağol canım benim Allah razı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?