Bence gelmelisinhayirli olsun canim. ne topigi :)
Burdayimmmmm 9.59Günaydın çiçeklerim. Artıkkk birinci noteri da gelemiyor görevlendirmeden dolayı sanırım
Ses versin buradakiler de sayımızı bilelim
Jawlensky @reyyanK HayatSevinceGuzel @ZuhalYildizi olive_bluto @Limonsuzzcay @mehlika nur Elhan @Bal0ncuk @Judy_K Youlost16
Sopadan son anda kurtuldunBurdayimmmmm 9.59
Hep son dakikaların adamı oldum zatenSopadan son anda kurtuldun
Senin son dakikada gelmelerini sevdim ben NihalimHep son dakikaların adamı oldum zaten
Senin son dakikada gelmelerini sevdim ben Nihalim
SelaammmGünaydın çiçeklerim. Artıkkk birinci noteri da gelemiyor görevlendirmeden dolayı sanırım
Ses versin buradakiler de sayımızı bilelim
Jawlensky @reyyanK HayatSevinceGuzel @ZuhalYildizi olive_bluto @Limonsuzzcay @mehlika nur Elhan @Bal0ncuk @Judy_K Youlost16
Kolay gelsin samdanımmesai saatleri değişti ya calcim:)
şimdi evdeyim yarım saat 45 dk sonra falan cikcam evden. ders çalışıp kahvaltı hazırlıyorum şu an
ama bu hafta gelmem sıkıntı gibi
Kesin dönüş mü?Selaammm
Ses bir kiii sesss
Ölgün bitkin ve de bezginNasılsınız kızlar ?
Öldüm şamdanom ya adaylık dosyası bi yandan online eğitim bi yandan yüksek lisans bir yandan evi kaka götürmesi bi yandan off ofzeytinom
nerelerdesin zeytin tanem
of of çok yoğunsun belli. Görev yerinde misin eşinle misin peki?Öldüm şamdanom ya adaylık dosyası bi yandan online eğitim bi yandan yüksek lisans bir yandan evi kaka götürmesi bi yandan off of
soruşturuyorum bende MuneSamimiyetinize güvenerek dalıyorum, hiç yapmadığım bir şey ama sağlık söz konusu olduğundan affınıza sığınıyorum hanımlar.
Linke tıkarsanız çok sevinirim.
Öldüm şamdanom ya adaylık dosyası bi yandan online eğitim bi yandan yüksek lisans bir yandan evi kaka götürmesi bi yandan off of
Islık ıslık...Selaammm
Ses bir kiii sesss
Çok teşekkür ederim munecim hassasiyetin içinSamimiyetinize güvenerek dalıyorum, hiç yapmadığım bir şey ama sağlık söz konusu olduğundan affınıza sığınıyorum hanımlar.
Linke tıkarsanız çok sevinirim.
Öldüm öldüm Calcim şu okulu bitirdiğim gün roman havası açıp şıkır şıkır oynayacağımof of çok yoğunsun belli. Görev yerinde misin eşinle misin peki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?