Allah kabul etsin. Yaşadığın huzuru bize de nasip etsin.İyiyim bende sonunda alıştım oruca. Dur abla daha yeni başladımdaha 3. günüm
Günaydın bir uykucu güzeli daha.Ben de uyuya kalmisim
Günaydın
Amin ablaAllah kabul etsin. Yaşadığın huzuru bize de nasip etsin.
hahaha uyuyan olursa dürtün dedim size dimiBen de uyuya kalmisim
Günaydın
Hani popisunu açıyor da diğer emoci ona vuruyor ya onu paylastim say calcimhahaha uyuyan olursa dürtün dedim size dimi
Hani popisunu açıyor da diğer emoci ona vuruyor ya onu paylastim say calcim
Bu da kabulüm tabiki
ZeprammmmKelebeğiiimmmm
Ne ameliyatı kuzum noldu?Duanıza ihtiyacım var kızlarEşim ameliyattan çıktı çok dua edin insallah Bi an önce iyileşsin Allah’ın izniyle
Burun estetiği çiçeğim ama ikinciye oldu bide çok uzun sürdü ağır geçti ameliyatıNe ameliyatı kuzum noldu?
İnşaallah tez zamanda iyileşir Rabbim şifa versin canımBurun estetiği çiçeğim ama ikinciye oldu bide çok uzun sürdü ağır geçti ameliyatı
Amiiiinnn insallah nihalimmmİnşaallah tez zamanda iyileşir Rabbim şifa versin canım
Canım inşallah tez amanda sağlığına kavuşurDuanıza ihtiyacım var kızlarEşim ameliyattan çıktı çok dua edin insallah Bi an önce iyileşsin Allah’ın izniyle
çok zor burun ameliyatı ya offfBurun estetiği çiçeğim ama ikinciye oldu bide çok uzun sürdü ağır geçti ameliyatı
Geçmiş olsun canım. Eşin hasta mıydı?Duanıza ihtiyacım var kızlarEşim ameliyattan çıktı çok dua edin insallah Bi an önce iyileşsin Allah’ın izniyle
Çok geçmiş olsun canım, inşaallah bir an önce toparlarBurun estetiği çiçeğim ama ikinciye oldu bide çok uzun sürdü ağır geçti ameliyatı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?