- 9 Haziran 2019
- 8.048
- 31.254
- 498
gecmis olsun cano
Geçmiş olsun fıstığım çok dikkat et
Geçmiş olsun cnm
Tatlışlarım teşekkür ederim şimdi ballı ıhlamur içiyorumKuzum çok geçmiş olsunbol ıhlamur iç ve ayaklarını sıcak tut
calci de isterdi heralde
şifa olsun nurumTatlışlarım teşekkür ederim şimdi ballı ıhlamur içiyorum
Ohh şifa olsunTatlışlarım teşekkür ederim şimdi ballı ıhlamur içiyorum
İyiyim samdanım ama biraz yattım ettim de attım öyle sanırım :)) sen nasıısınnaber nurumnasılsın napiyosun
mesajlara bakamadim ama hasta mısın sen
Ben şunu isterdim benden birkaç tane olsun her biri bir iş yapsın ben de zevki Sefa içinde olan olayım
İyiyim samdanım ama biraz yattım ettim de attım öyle sanırım :)) sen nasıısın
At at samdanım benim hayalimi anlatıyor sanırımbı çizgi film var homurla günü diyesana onu atıyım mi nurum
ben bir tane daha yazayim :) hele şu soğuk günlerde çok işe yarardı benceayakta işeme özelliği isterdim
klozet buz gibi oturulmuyor ondanAllah seni napmasinhiç üşümemeyi falan ister insan gidip bunu nereden buldun
Yaptım samdanım bir güzel gömdüm kendimi sonra :))sıcak duş çok iyi geliyo bana öyle durumlarda nurum. güzel sıcak bı duş al sarın sarmala öyle yat
ben de iyiyim canısı ya:) yuvarlanma ya devam
Geri içeri mi gidecekben bir tane daha yazayim :) hele şu soğuk günlerde çok işe yarardı benceayakta işeme özelliği isterdim
Şişe ye şey diyosun yaniben bir tane daha yazayim :) hele şu soğuk günlerde çok işe yarardı benceayakta işeme özelliği isterdim
yok kiz ayakta çiş edilecek işteGeri içeri mi gidecek
Tövbestben bir tane daha yazayim :) hele şu soğuk günlerde çok işe yarardı benceayakta işeme özelliği isterdim
Yaptım samdanım bir güzel gömdüm kendimi sonra :))
Dikkat et samdanım şu araları hepimiz sağlıkla geçirelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?