Dedim ya. Ciddi kadınŞimdi üyenin yorumlarıni okuyorum da gayet ciddi gibi,
BeeennnEvde olup bu saate kadar kahve içmeye fırsat bulamayan var mı benim gibi,haydi kahveye
Evde olup bu saate kadar kahve içmeye fırsat bulamayan var mı benim gibi,haydi kahveye
Kemalime her zaman varımatla gel şaban izleyek mi bugun
Ben kartal tibetin turkan sırayla olan filmine bayilirim adı ateş parçası. İzledin mi hiç samdanimoooooosüper olurdu bak bu
ben de bu ara kartal tibete sardım
ben açtımKemalime her zaman varım
Ben kartal tibetin turkan sırayla olan filmine bayilirim adı ateş parçası. İzledin mi hiç samdanim
İyi seyirler zuhalim ben biraz ders bakayım ondan sonra arada açacağımben açtım
kolay gelsin canimİyi seyirler zuhalim ben biraz ders bakayım ondan sonra arada açacağım
Kemalime her zaman varım
Ben kartal tibetin turkan sırayla olan filmine bayilirim adı ateş parçası. İzledin mi hiç samdanim
ben açtım
olsun canimbenim eşim gönül dağını açtı zuhalim:) ama ben de oğlan yatınca açarım
Teşekkürler canımkolay gelsin canim
Müziği çok hoşuma gidiyor film içindeki ve Kartal Tibet harikaizlemem miiiiçok severim o filmi nihalim:)
Teşekkürler canım
Müziği çok hoşuma gidiyor film içindeki ve Kartal Tibet harika
Braincim burada olduğuna göre her şey yolunda akışında...Sağol canım evet D vitamini, B12, magnezyum ve çinko verdi ve hayat enerjim sönmüştü toparladım depresyona bile sokuyormuş bu illet vitaminsizlik durumalrı ki öyleydim. Özellikle D vitamini ve B12 eksik olunca moral motivasyon da düşüyormuş aklınızda olsun
Teşekkür ederim canım evet çok şükür daha iyi :) Evet aynen siz de benim aklımdaydınız hep de işte bu durumlar yüzünden toparlanamadan siteye bile giremedim düzgün :)
Sağol ablacım Allah razı olsun. Evet evren çalışıyor gerçekten sinyali almışım ki bende yazacaktım daha önceden sana biliyor musun etiketleyecektim dün. Ama kaçtı sanırım yorumlar içerisinde ve sonrasında sen yazdın
Evet bunun mümkünatı yoook
Evet ben istanbuldayım ve ev nedense deli gibi sıcak oluyor geceleri terden uyuyamıyorum kapalı da olsa sanki yaz gibi ama dışarısı soğuk ev bambaşka çok ilginç geliyor
İçtin mi, ben içtim çay faslindayimBeeennn
Afiyyet olsun canım,ben de bir tane de sütlü içerim belkiben iki tane içtim ama üçüncü için oğlanın uyumasını bekliyorum mehlikam:)
Zuhalim bitti mi film ben şimdi açacağımolsun canimiyi seyirler
bitti canimZuhalim bitti mi film ben şimdi açacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?