- 10 Ocak 2019
- 4.540
- 19.922
- 308
Öbür taraf neresi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öbür taraf neresi
Ben de şimdi sütlü kahve içiyorum samdanımm afiyet olsunn akşama bir de sade kahve içerim miisss:)tam yazdığın sırada iciyosun nurum
sen de içtin mi:)
Ben de şimdi sütlü kahve içiyorum samdanımm afiyet olsunn akşama bir de sade kahve içerim miisss:)
Aydınlat beni hacı
anlamamakta ısrarcı. öbür taraf neresi işte. özele gel diyorum kendisi kapatmış ben yazamiyorumaranızda bı iletişim eksikliği mi var ne
anlamamakta ısrarcı. öbür taraf neresi işte. özele gel diyorum kendisi kapatmış ben yazamiyorum
Sağol canım evet D vitamini, B12, magnezyum ve çinko verdi ve hayat enerjim sönmüştü toparladım depresyona bile sokuyormuş bu illet vitaminsizlik durumalrı ki öyleydim. Özellikle D vitamini ve B12 eksik olunca moral motivasyon da düşüyormuş aklınızda olsunÇok geçmiş olsunn ilaç filan vermiştir o zamn doktor değil mii, ben de kullandım şimdi fark ediyorum fayda etti gerçekten :)
Teşekkür ederim canım evet çok şükür daha iyi :) Evet aynen siz de benim aklımdaydınız hep de işte bu durumlar yüzünden toparlanamadan siteye bile giremedim düzgün :)Geçmiş olsun,şimdi daha iyisindir inşaallah,ben hatırliyorum hatta bir iki gün önce aklıma gelmiştin, inşaat mühendisiydin di mi?
Sağol ablacım Allah razı olsun. Evet evren çalışıyor gerçekten sinyali almışım ki bende yazacaktım daha önceden sana biliyor musun etiketleyecektim dün. Ama kaçtı sanırım yorumlar içerisinde ve sonrasında sen yazdınGeçmiş olsun braincim...dün bu kız nerelerde diye aklımdan geçtin.. sormaya kalmadan bugün mesajını okudum...evren işlemeye devam ediyor...sinyalleri bayağı kuvvetli göndermişim
Evet bunun mümkünatı yoookBeni unutamayacağini biliyorum
Evet ben istanbuldayım ve ev nedense deli gibi sıcak oluyor geceleri terden uyuyamıyorum kapalı da olsa sanki yaz gibi ama dışarısı soğuk ev bambaşka çok ilginç geliyor4 gündür gündüzleri kombiyi kapatıyorum çok sıcak oluyor kızlar,sizin oralarda durumlar nasıl,dün gece oğlum hep üstüne açtı öyle uyudu,ben de gece çok terledim,simdi kapattım tekrar kombiyi
Bizim burası buz buz o yüzden kapatmak Nisan a kadar imkansız4 gündür gündüzleri kombiyi kapatıyorum çok sıcak oluyor kızlar,sizin oralarda durumlar nasıl,dün gece oğlum hep üstüne açtı öyle uyudu,ben de gece çok terledim,simdi kapattım tekrar kombiyi
Hayırlı olsun Rabbim sağ salim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin sağlıkla doğduğu haberini de alırız inşaallah,Merhaba buraya da selam verip hamilelik bekledgmi bundan dertli oldgmu belirtmistm
9 aylil hasret bitti nasipse,hamileyimm
Umarim saglikla ilerler
Huni mucize gibi değil mi
Herkesler faydalansın amme hizmetiHuni mucize gibi değil mi
Bana inandırıcı gelmedi face sankiHuni mucize gibi değil mi
bence gerçek mehloş. şırıngayla yapan biliyorumBana inandırıcı gelmedi face sanki
Hani havayla temas edince ölüyordu bu şeylerbence gerçek mehloş. şırıngayla yapan biliyorum