• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mizahşörler Çıkmazı

Sağol canım evet D vitamini, B12, magnezyum ve çinko verdi ve hayat enerjim sönmüştü toparladım depresyona bile sokuyormuş bu illet vitaminsizlik durumalrı ki öyleydim. Özellikle D vitamini ve B12 eksik olunca moral motivasyon da düşüyormuş aklınızda olsun

Teşekkür ederim canım evet çok şükür daha iyi :) Evet aynen siz de benim aklımdaydınız hep de işte bu durumlar yüzünden toparlanamadan siteye bile giremedim düzgün :)

Sağol ablacım Allah razı olsun. Evet evren çalışıyor gerçekten sinyali almışım ki bende yazacaktım daha önceden sana biliyor musun etiketleyecektim dün. Ama kaçtı sanırım yorumlar içerisinde ve sonrasında sen yazdın :KK36: :KK36: :KK36:

Evet bunun mümkünatı yoook :KK200::KK200:

Evet ben istanbuldayım ve ev nedense deli gibi sıcak oluyor geceleri terden uyuyamıyorum kapalı da olsa sanki yaz gibi ama dışarısı soğuk ev bambaşka çok ilginç geliyor
Braincim burada olduğuna göre her şey yolunda akışında... :KK74: :KK68:
Deniz Erten' i keşfettim bu arada ..tam donanımlı istifade edilecek bir hatun...bazı eksikleri onunla tamamladım. Sen nerelerden besleniyorum meraktayim...

Back