- 4 Haziran 2007
- 9.099
- 17.645
- 448
Eğer gerçekse gerçekten mucizebence gerçek mehloş. şırıngayla yapan biliyorum
temas etmiyor ki direk şırıngayaHani havayla temas edince ölüyordu bu şeyler
emin olabilirsin. vajinismus topiklerini kurcala biraz görürsün mutlakaEğer gerçekse gerçekten mucize
Hmmm belki biraz hava bir şey yapmıyordurtemas etmiyor ki direk şırıngaya
Hmmm belki biraz hava bir şey yapmıyordur
galibaHmmm belki biraz hava bir şey yapmıyordur
tam anlattigin sekil bunun bi animasyonu vardi yanilmiyorsam. youtube da arasan bulursun bencekaç milyon taneden bı tanesi yetiyo zaten öyle düşün nihalim demekki hepimiz birimiz için deyip hepsi kendini feda ediyobı tanesi da kahraman oluyo
galiba
tam anlattigin sekil bunun bi animasyonu vardi yanilmiyorsam. youtube da arasan bulursun bence
sen küçükken kac yaşındaydın şamdoşben küçükken bı film vardı bak şu konuşana diye:) o filmin başındaki sahne
Peki öyle hamile kalan varmiymis, şırınga daha iyi sanki,huninin ucuna bir de hortum bağlamışlaremin olabilirsin. vajinismus topiklerini kurcala biraz görürsün mutlaka
sen küçükken kac yaşındaydın şamdoş
var diye biliyorumPeki öyle hamile kalan varmiymis, şırınga daha iyi sanki,huninin ucuna bir de hortum bağlamışlar
işte küçükken kihangi yaşımı soruyorsun Zühal
Evet şimdi düşününce aslında gayet mantıklı geldi sonuncta hepsi havayla temas etmiyorkaç milyon taneden bı tanesi yetiyo zaten öyle düşün nihalim demekki hepimiz birimiz için deyip hepsi kendini feda ediyobı tanesi da kahraman oluyo
atla gel şaban izleyek mi bugunEvet şimdi düşününce aslında gayet mantıklı geldi sonuncta hepsi havayla temas etmiyor
Eski üyeBana inandırıcı gelmedi face sanki
var diye biliyorum
işte küçükken ki
atla gel şaban izleyek mi bugun
Şimdi üyenin yorumlarıni okuyorum da gayet ciddi gibi,Eski üye
mesela altı yaşındayken altı yaşında kadar küçüktüm
tarkan dışında ki filmlerini çok sevmemoooooosüper olurdu bak bu
ben de bu ara kartal tibete sardım
e dedim sanaŞimdi üyenin yorumlarıni okuyorum da gayet ciddi gibi,
tam bir salon beyfendisi ya çok tatlıtarkan dışında ki filmlerini çok sevmem
e dedim sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?