- 21 Ocak 2017
- 130
- 98
- 43
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba yakin zamanda olacagim..insallah sorunsuz gecer canim..hamileligi engellicek seyler olmaz insallah.yapisiklik vesayre..allah yardimcimiz olsun.sizin tekrar mi turediEvet ameliyat oldum subseroz benimkiler,siz gönlünüzü ferah tutun kurtulun inşallah,ben de çocuk istiyorum yine ameliyat diyorlar kararsızım
evet benimki tekrarladı ama herkesinki farklı seyrediyor merak etmeyinMerhaba yakin zamanda olacagim..insallah sorunsuz gecer canim..hamileligi engellicek seyler olmaz insallah.yapisiklik vesayre..allah yardimcimiz olsun.sizin tekrar mi turedi
Cook geçmiş olsun bende de subseröz miyom vardı 4 ay önce aldırdım. Çok şükür dahaiyiyimMerhaba bende de submukoz miyom cikti 4 cm...aşırı sanci kanama mav oluyorum...acik ameliyat olacagim şamsun tip akultesi handan celik doktora
Merhaba cok tesekkur ederim...bi hafta oldu acik ameliyat derken histerokopi yontemiyle alindi cok sukur.iyi hissediyorum.kendimi.insalalh oyle devam ederCook geçmiş olsun bende de subseröz miyom vardı 4 ay önce aldırdım. Çok şükür dahaiyiyim
Ben her daim farklı görüşler almak taraftarıyım ayrıca eğer hemen rahim agzindaysa kürtaj şeklinde alan uzmanlar var bence. Bu şekilde olması sağlık açısından daha iyi . Çünkü hamilelik olduğunda sezaryen olmak durumunda kalıyo bu tip anne adayları. Yalnız bu işlemi kürtaj şeklinde yapabilen fazla uzman yok o yüzden bol araştırma yapın . Benim de hamilelikte oluşan bi miyomum var doktorum şimdilik sorun teşkil etmediği için beni strese sokmamak için onun üzerinde durmuyo doğumdan sonra onun çaresini tekrar arastiricam. İnşallah iyi doktorlara rast gelelimregl kanamam 15 gündür devam ettigi icin herhangi bir doktora gittim. 17×16 mm miyom varmis hemen rahmin agzinda. Ameliyat dedi, histeroskopik myomektomi olacaksin korkulacak bi sey yok dedi. Ok dedim ameliyat gunu aldim vs ama sonradan arastirinca tırstım biraz. Zeynep Kamil'e gittim. Acaba orada daha iyi bi doktora mı gorunmeliyim ameliyatimi o yapsin diye yoksa herhangi bir uzman doktor da rahatlikla yapar mi bu islemi :/
Ben her daim farklı görüşler almak taraftarıyım ayrıca eğer hemen rahim agzindaysa kürtaj şeklinde alan uzmanlar var bence. Bu şekilde olması sağlık açısından daha iyi . Çünkü hamilelik olduğunda sezaryen olmak durumunda kalıyo bu tip anne adayları. Yalnız bu işlemi kürtaj şeklinde yapabilen fazla uzman yok o yüzden bol araştırma yapın . Benim de hamilelikte oluşan bi miyomum var doktorum şimdilik sorun teşkil etmediği için beni strese sokmamak için onun üzerinde durmuyo doğumdan sonra onun çaresini tekrar arastiricam. İnşallah iyi doktorlara rast gelelim
Bi operasyon kesinlikle net sadece yöntem araştırın . Tabiki farklı kadın doğum uzmanlarına görünün. Rabbim şifa versinBen bekarım, 32 yaşındayım. Genç olduğum için kürtaja gerek yok en iyisi bu yöntem dedi. Bi de rahim ağzında olduğu için kanamalarım böyle devam edecek sürekli. Eski sonuçlarıma baktığımda bir sene içinde epey büyümüş. Çok et tükettim belki bu bile etken olmuştur bilemiyorum :/ Hemen karar vermeyim diyorsunuz yani. Teşekkür ederim.
Merhaba hangi hastanede oldunuz ?Evet ameliyat oldum subseroz benimkiler,siz gönlünüzü ferah tutun kurtulun inşallah,ben de çocuk istiyorum yine ameliyat diyorlar kararsızım
Soğannkürüne devam etmesen minacaba miyomun buyumus cunku cnmBen de bu çikolata kistinden muzdaribim geçen sene kontrole gittiğimde kistim 5 cmdi geçen ay düzenli soğan kürü denedim bugün kontrole gittim dr bana kistin 6 cm olduğunu ve rahim içinde miyom olduğunu söyledi eşimle çocuk düşündüğümüz için dr miyomun ameliyatla alınması gerektiğini söyledi çocuğa engelmiş miyom.Soğan kürünü 15 gün yaptım adet oldum adetime 10 gün kala tekrar mı yapılıyordu aklım karıştı.Biraz uzun oldu ama kusura bakmayın nolur bu arada adetim gün aralığı 27, 26 , 25 değişiyor
Yok cnm çikolata kistim vardı hep zaten tedavilerle hiç son bulmadı maalesef bugün başka bir dr a gittiğimde kistimin 6 cm değil 5,5 cm olduğunu söyledi soğan kürü yaptıktan sonra miyom çıktı bende bugün çıktığım dr miyom var fakat bu dr da kistin engel olduğunu söyledi çocuk için yani soğan kürü bende etki edip etmediğini anlamadım geçen sene 5 cm di çünkü hangi dr a inanacağımı şaşardım 1-2 hafta sonra başka dr a çıkıcağım tekrarSoğannkürüne devam etmesen minacaba miyomun buyumus cunku cnm
Benimde miyomum var 4.5 cm.her miyom hamilelige engel degil o yuzden acele karat verip ameliyat olma benceYok cnm çikolata kistim vardı hep zaten tedavilerle hiç son bulmadı maalesef bugün başka bir dr a gittiğimde kistimin 6 cm değil 5,5 cm olduğunu söyledi soğan kürü yaptıktan sonra miyom çıktı bende bugün çıktığım dr miyom var fakat bu dr da kistin engel olduğunu söyledi çocuk için yani soğan kürü bende etki edip etmediğini anlamadım geçen sene 5 cm di çünkü hangi dr a inanacağımı şaşardım 1-2 hafta sonra başka dr a çıkıcağım tekrar
Bebeğin tutunduğu yerdeymiş canım 3. Dr umda aynı şeyi söyledi Bu yüzden hamile kalamazmışım maalesef ameliyat için cesaret toplama gerekiyorBenimde miyomum var 4.5 cm.her miyom hamilelige engel degil o yuzden acele karat verip ameliyat olma bence
slm doktorunuz kimdi?Merhaba cok tesekkur ederim...bi hafta oldu acik ameliyat derken histerokopi yontemiyle alindi cok sukur.iyi hissediyorum.kendimi.insalalh oyle devam eder
Merhaba ameliyat oldunuz mu acaba merak ettimMerhaba yakin zamanda olacagim..insallah sorunsuz gecer canim..hamileligi engellicek seyler olmaz insallah.yapisiklik vesayre..allah yardimcimiz olsun.sizin tekrar mi turedi