kızlar merhaba. 2022 mart ayında bir gebelik geçirdim ve kalp atışı olmadığından nisan ayında kürtaj oldum. 33 yaşındayım 2 senelik evliyim ve çocuğum yok. Bu gebeliğim sırasında intramural rahim ağzında 5 cm boyutunda bir miyomum olduğunu öğrendim. Akabinde bununla ilgili araştırmalara girdiğimde kimi doktor aldır kimi ise tekrar dene dedi. Kafam acaip karışık. Aldırmasam erken doğum, ağrılı hamilelik gibi riskler var. Aldırsam tekrar hamile kalamama, yapışıklık, rahmin zarar görmesi gibi riskler var. Sizler nasıl karar verdiniz. Miyomu aldırdığınızda sonrasında kolay hamile kalabildiniz mi? Ya da miyomlu çok ağrılı bir hamileliğiniz oldu mu? Son görüştüğüm doktor bu miyomun bana problem çıkartma olasılığının yüksek olduğunu söyledi. Çok üzgünüm. Çevremde miyomlu doğum yapan arkadaşlarım da var hatta kimi arkadaşlarım doktorlar bizi de çok korkuttu bir sıkıntı yaşamadık dediler ama görüştüğüm doktorlar sıkıntılı hamilelik geçiren çok hastaları olduğunu söylediler, sanırım benimki kötü bir yerde. Lütfen yaşadıklarınızı yazar mısınız?