- 30 Nisan 2022
- 39
- 17
- 36
- Konu Sahibi littlelazydaisy
Rahim ağzı arkasında 5-6 cmlik subseroz myomum var. Önceki doktorum bebeğe zarar vermez, sadece gebelikte sana biraz ağrı yapabilir dediği için gebe kaldım. Gebeliğim 8. Haftada düşükle sonuçlandı. Şimdi yüksek riskli gebelik biriminden bir doktora gittim hem myom hem düşük meselesini konuşmaya. Muayeneden sonra diğeriyle benzer şeyleri söyledi, düşüğün myomdan kaynaklanmadığını, ama böyle gebe kalırsam bebeğe bi etkisi olmasa da rahat bi hamilelik geçiremeyebileceğimi, çok ağrım olabileceğini bu yüzden yerimde olsa ameliyat olacağını söyledi. Ama ben 35 yaşındayım ve bir an önce çocuk sahibi olmak istiyorum. Ameliyatta herhangi bi sorun çıkması yüzünden hiç hamile kalamama ihtimali gelişmesinden korkuyorum. Yine de aşırı ağrılı bir hamilelik fikri de hoş değil tabii ki. Günlerdir düşün düşün aklımı kaçırmak üzereyim. Benzer bir durum yaşanlar var mı?? Myomla sorunsuz gebelik geçirenler? Bu arada görüştüğüm doktora ameliyat olmam çok zor görünüyor çünkü özel bir hastane ve çok yüklü bir meblağ istiyorlar ameliyat için.. Ne yapsam bilmiyorum lütfen yardım edin…