miyom

gamze gamze

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2014
4
0
42
merhaba,
3 yıldır rahmimde miyom olduğu biliniyordu haziran ayında amaliyat oldum dr amaliyat sonrası ağrılarımın geçeceğini söylemişti fakaf artarak devam etti..bir çok dr gittim sonuç hep aynı bir sorun yok...adet bitiminden 4 gün sonra başlayıp adet günü sona eren ağrılar beni hayyattan soğuttu..arkadaşlarbu tür ağrı yaşayıp derman bulan varmı..bu arada çocuğum yok evliyim..teşekkürler..

Myom kac cm idi? Kontrole gittiginizde doktorunuza sorun en yi yaniti o verir benim annemde 11cm myom var yakinda ameliyat olacak onunki acayip derecede buyuk yaklasik portakal kadar ve onun da soylediginiz gibi regl doneminde agrisi cok oluyo ameliyattan sonra agri gecmesi gerekir doktorunuza bi danissaniz iyi olur gecmis olsun

teşekkür ederim..miyom 12 cm di.laraskopi oldum 5.ayındayım amaliyatın..dr ağrıların hiç geçmese bile yüzde 80 geçer dedi fakat benimki aynı devam ediyor..benim ağrı yumurtlama günü başlayp adet günü bitiyor..sadece adet dönemi olsa hiç sorun deil..

teşekkür ederim..miyom 12 cm di.laraskopi oldum 5.ayındayım amaliyatın..dr ağrıların hiç geçmese bile yüzde 80 geçer dedi fakat benimki aynı devam ediyor..benim ağrı yumurtlama günü başlayp adet günü bitiyor..sadece adet dönemi olsa hiç sorun deil..
Nerde ameliyat olmuştunuz ?

X