• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Miyom küçültmede bitkisel ürün desteği👍

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

imeceilehayat

Nisa
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2020
3
7
1
Benim 8 cm lik miyomum vardı. Doktor ameliyat dedi. Ancak pandemi dolayısıyla ameliyat olamadım. Ve tekrar kontrole gittiğimde sonuç Muhteşemdi. Bitkisel ürün içerikli gıda takviyesi ile yaklaşık 1 buçuk ayda 2 buçuk santim küçülme oldu. Bunlar ilaç değil sadece bitkisel takviye. Doktoruma danıştım. O da kullanabilirsin 3 ay sonra görüşelim dedi. Sonuç güzel çünkü.

Son düzenleme:
Benim 8 cm lik miyomum vardı. Doktor ameliyat dedi. Ancak pandemi dolayısıyla ameliyat olamadım ve ... ürünlerimi kullandım. Ve tekrar kontrole gittiğimde sonuç Muhteşemdi. Bitkisel ürün içerikli gıda takviyesi ile yaklaşık 1 buçuk ayda 2 buçuk santim küçülme oldu. Bunlar ilaç değil sadece bitkisel takviye. Doktoruma danıştım. O da kullanabilirsin 3 ay sonra görüşelim dedi. Sonuç güzel çünkü....

... iyi ki varsın... Ben çok mutlu oldum. Ve benim gibi sıkıntısı olanlara yardımcı olmak için burdayım.
Reklâm yasak burda

Son düzenleyen: Moderatör:
O zaman iptal yani
Merhaba,

yeni üyesiniz bilmeden reklam yapmışsınız sanırım, bu seferlik kuralları bilmemenizden kaynaklı deyip geçelim:) sitede bu tip ürünlerin reklam ve satışı yasaktır, bu sebeple rica ediyorum ürün tanıtımı/satışına girebilecek yazılar yazmayın Hoppa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back