Miyom ile hamilelik

novasa

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2016
1.860
2.326
133
42
23 haftalik hamileyim,var mı benimle miyomu olupta hamile kalan...

Benim 5 cm Di doğuma kadar 10 cm oldu sıkıntı olmadı sizin boyutu yeri neresi

Benim 5 cm Di doğuma kadar 10 cm oldu sıkıntı olmadı sizin boyutu yeri neresi
Benim karnımın sol tarafında 13.5 cm ,bebegin ayak ucunda duruyor ,erken dogum oldu mu sizin..bana hiç kilo alma dedi,cinsel ilişkide yasak.kilo da almadim.erken dogum olcak diyor

Şuan 6.5 cm tekrar gebelik istiyoruz nasipse
Canım aldırabiliyorsan al kurtul.benimkini almadılar zamanında çok pişman oldum.hersey yasak hareketlerimi yüzde 80 kısıtladım.yuruyus ,kilo almak,alışverişe çıkmak,eğilmek,kalkmak,seyahatte yasak ,ilk 3 ay sadece yattım..

Benim karnımın sol tarafında 13.5 cm ,bebegin ayak ucunda duruyor ,erken dogum oldu mu sizin..bana hiç kilo alma dedi,cinsel ilişkide yasak.kilo da almadim.erken dogum olcak diyor
Canım erken doğum olmadı planlı sezeryan oldum 38+3 te rahim ağzını kapı attığı için normal doğum imkansız dedi. Şuana kadar kilo almaman çok güzel. Ben son ana kadar çalıştım ayrıca yatma vs olmadı. Gebelik öncesi kaç cm Di miyom

Senin ki çok zor geçmiş canım benim rahmin arka duvarında canım doktor doğumları bitir öyle alayım dedi. Miyom alınınca yapışıklık riski oluyormuş ondan almadılar benimkini de.

Miyom rahme baskı yapıyor mu

7 cm di ,,dr bana da sezeryan dedi rahim ağzını kapatıyor..benim dr çok pimpirikli birde.beni de strese sokuyor.ben günde 9 km yürürdüm.hamileligimi soyledigim an yasakladı.calismami da yasakladı.pandemiden zaten gitmiyordum. Peki miyomunu aldı mi sonra ya da sezeryanda

Senin ki çok zor geçmiş canım benim rahmin arka duvarında canım doktor doğumları bitir öyle alayım dedi. Miyom alınınca yapışıklık riski oluyormuş ondan almadılar benimkini de.
Ben 3 dr gittim.2 si hamile kal dedi,1 i çocuğun olmaz dedi.hic ameliyatı onarmadılar.simdi de her dr niye hamile kalmadan aldırmadın diyor..saka gibi

Almadı canım rahme yakın zaten sezaryen le kanama oluyor alırsak kanama durm azsa rahmi almak zorunda kalırız dedi o yüzden almadı doğumlarını bitir öyle alırız dedi. Doktorun pimpirikli olup seni strese sokması çok kötü bir şey benim doktorum çok rahattı canım hatta son zamanlarda ölçmedi bile. Ayrıca bu haftadan sonra büyümez artık 20 li haftalara kadar büyüyor

Ben 3 dr gittim.2 si hamile kal dedi,1 i çocuğun olmaz dedi.hic ameliyatı onarmadılar.simdi de her dr niye hamile kalmadan aldırmadın diyor..saka gibi
Sen o niye aldırmadın diyenlere kulak asma canım sana problem yarattı mı kanama ağrı hamileliğin nasıl geçiyor yatma dışında

Sen o niye aldırmadın diyenlere kulak asma canım sana problem yarattı mı kanama ağrı hamileliğin nasıl geçiyor yatma dışında
3 aydır doğru düzgün yurumedigim için 20 dakikadan sonra zorlaniyorum..kanama 9.haftada oldu dr aspirin varmıştı o yapmış dedi kesti başka da yok.

3 aydır doğru düzgün yurumedigim için 20 dakikadan sonra zorlaniyorum..kanama 9.haftada oldu dr aspirin varmıştı o yapmış dedi kesti başka da yok.
Bundan sonra büyümez diye düşünüyorum canım inşallah sıkıntısız geçecek bundan sonrası

Sizin alınacak mı doğumda canım
Benim dr alamam dedi ,cok tehlikeli ölürsün dedi bildiğin.bebegim sut emmeyi bıraktığında ,öyle ameliyat edicem dedi.bi daha sezeryan olacağım yani.bu yüzden başka dr fikir alicam.kac arkadaşımın sezeryanla hem bebeği hem miyomu aldılar.2 kere sezeryan olmadilar

Kapalı ameliyat ile aldır canım sezaryen gibi olma miyomun yeri belirliyor doğum da alınmayı canım doğum da alınmaz cidden riskli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…