Benim karnımın sol tarafında 13.5 cm ,bebegin ayak ucunda duruyor ,erken dogum oldu mu sizin..bana hiç kilo alma dedi,cinsel ilişkide yasak.kilo da almadim.erken dogum olcak diyorBenim 5 cm Di doğuma kadar 10 cm oldu sıkıntı olmadı sizin boyutu yeri neresi
Canım aldırabiliyorsan al kurtul.benimkini almadılar zamanında çok pişman oldum.hersey yasak hareketlerimi yüzde 80 kısıtladım.yuruyus ,kilo almak,alışverişe çıkmak,eğilmek,kalkmak,seyahatte yasak ,ilk 3 ay sadece yattım..Şuan 6.5 cm tekrar gebelik istiyoruz nasipse
Canım erken doğum olmadı planlı sezeryan oldum 38+3 te rahim ağzını kapı attığı için normal doğum imkansız dedi. Şuana kadar kilo almaman çok güzel. Ben son ana kadar çalıştım ayrıca yatma vs olmadı. Gebelik öncesi kaç cm Di miyomBenim karnımın sol tarafında 13.5 cm ,bebegin ayak ucunda duruyor ,erken dogum oldu mu sizin..bana hiç kilo alma dedi,cinsel ilişkide yasak.kilo da almadim.erken dogum olcak diyor
Senin ki çok zor geçmiş canım benim rahmin arka duvarında canım doktor doğumları bitir öyle alayım dedi. Miyom alınınca yapışıklık riski oluyormuş ondan almadılar benimkini de.Canım aldırabiliyorsan al kurtul.benimkini almadılar zamanında çok pişman oldum.hersey yasak hareketlerimi yüzde 80 kısıtladım.yuruyus ,kilo almak,alışverişe çıkmak,eğilmek,kalkmak,seyahatte yasak ,ilk 3 ay sadece yattım..
Miyom rahme baskı yapıyor muCanım aldırabiliyorsan al kurtul.benimkini almadılar zamanında çok pişman oldum.hersey yasak hareketlerimi yüzde 80 kısıtladım.yuruyus ,kilo almak,alışverişe çıkmak,eğilmek,kalkmak,seyahatte yasak ,ilk 3 ay sadece yattım..
7 cm di ,,dr bana da sezeryan dedi rahim ağzını kapatıyor..benim dr çok pimpirikli birde.beni de strese sokuyor.ben günde 9 km yürürdüm.hamileligimi soyledigim an yasakladı.calismami da yasakladı.pandemiden zaten gitmiyordum. Peki miyomunu aldı mi sonra ya da sezeryandaCanım erken doğum olmadı planlı sezeryan oldum 38+3 te rahim ağzını kapı attığı için normal doğum imkansız dedi. Şuana kadar kilo almaman çok güzel. Ben son ana kadar çalıştım ayrıca yatma vs olmadı. Gebelik öncesi kaç cm Di miyom
Ben 3 dr gittim.2 si hamile kal dedi,1 i çocuğun olmaz dedi.hic ameliyatı onarmadılar.simdi de her dr niye hamile kalmadan aldırmadın diyor..saka gibiSenin ki çok zor geçmiş canım benim rahmin arka duvarında canım doktor doğumları bitir öyle alayım dedi. Miyom alınınca yapışıklık riski oluyormuş ondan almadılar benimkini de.
Almadı canım rahme yakın zaten sezaryen le kanama oluyor alırsak kanama durm azsa rahmi almak zorunda kalırız dedi o yüzden almadı doğumlarını bitir öyle alırız dedi. Doktorun pimpirikli olup seni strese sokması çok kötü bir şey benim doktorum çok rahattı canım hatta son zamanlarda ölçmedi bile. Ayrıca bu haftadan sonra büyümez artık 20 li haftalara kadar büyüyor7 cm di ,,dr bana da sezeryan dedi rahim ağzını kapatıyor..benim dr çok pimpirikli birde.beni de strese sokuyor.ben günde 9 km yürürdüm.hamileligimi soyledigim an yasakladı.calismami da yasakladı.pandemiden zaten gitmiyordum. Peki miyomunu aldı mi sonra ya da sezeryanda
Sen o niye aldırmadın diyenlere kulak asma canım sana problem yarattı mı kanama ağrı hamileliğin nasıl geçiyor yatma dışındaBen 3 dr gittim.2 si hamile kal dedi,1 i çocuğun olmaz dedi.hic ameliyatı onarmadılar.simdi de her dr niye hamile kalmadan aldırmadın diyor..saka gibi
3 aydır doğru düzgün yurumedigim için 20 dakikadan sonra zorlaniyorum..kanama 9.haftada oldu dr aspirin varmıştı o yapmış dedi kesti başka da yok.Sen o niye aldırmadın diyenlere kulak asma canım sana problem yarattı mı kanama ağrı hamileliğin nasıl geçiyor yatma dışında
Bundan sonra büyümez diye düşünüyorum canım inşallah sıkıntısız geçecek bundan sonrası3 aydır doğru düzgün yurumedigim için 20 dakikadan sonra zorlaniyorum..kanama 9.haftada oldu dr aspirin varmıştı o yapmış dedi kesti başka da yok.
Bana 5 ay in sonunda duracak demislerdi,3 aydan sonra büyüdü...innsallaahBundan sonra büyümez diye düşünüyorum canım inşallah sıkıntısız geçecek bundan sonrası
Bol su iç canım günlük 5 litre demişti doktor bir arkadaşa miyomu durduran tek şey suymuşBana 5 ay in sonunda duracak demislerdi,3 aydan sonra büyüdü...innsallaah
Sağol canım 3 litre içiyorum, arttırmaya çabalarımBol su iç canım günlük 5 litre demişti doktor bir arkadaşa miyomu durduran tek şey suymuş
Benim dr alamam dedi ,cok tehlikeli ölürsün dedi bildiğin.bebegim sut emmeyi bıraktığında ,öyle ameliyat edicem dedi.bi daha sezeryan olacağım yani.bu yüzden başka dr fikir alicam.kac arkadaşımın sezeryanla hem bebeği hem miyomu aldılar.2 kere sezeryan olmadilarSizin alınacak mı doğumda canım
Kapalı ameliyat ile aldır canım sezaryen gibi olma miyomun yeri belirliyor doğum da alınmayı canım doğum da alınmaz cidden riskliBenim dr alamam dedi ,cok tehlikeli ölürsün dedi bildiğin.bebegim sut emmeyi bıraktığında ,öyle ameliyat edicem dedi.bi daha sezeryan olacağım yani.bu yüzden başka dr fikir alicam.kac arkadaşımın sezeryanla hem bebeği hem miyomu aldılar.2 kere sezeryan olmadilar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?