Hamilelikte Miyom Dejenerasyonu

mimarihanim

Üye
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2023
38
2
6
30
23 haftalık hamileyim. 2 gündür şiddetli miyom ağrısı çekiyorum. Hamile olup Miyom Dejenerasyonu yaşayanlar ilaçsız nasıl atlattınız

Benim de subseröz miyomum var rahimagzina yakın bir yerde, rahmin dışında. Bundan 3-4 gün önce şiddetli ağrıyla gittim ters giden bir şey olmadığını söylediler. Dejenerasyon veya büyüme gorunmuyormus. Rahim büyüdükce miyoma baskı yaptigindan şiddetli ağrı yapacak ara ara dediler. 2 gün sonra ağrı kayboldu kendi kendine. Sizde dejenerasyon görüldü mü?

Merhaba bendd 14.haftalığım en büyüğü 6cm olan miyomum var bulunduğu bölgenin bebeğe bir zararı olmadığı söylendi ama 3 gündür sıfır uyku ve aç bi şekilde ağrılardan yerlerde sürünüyorum sinirlerim o kadar bozulduki bugün olmek icin dua ettim resmen🤦🏼‍♀️ artık dayanacak gücüm kalmadı bu ağrılara.

Büyüdü benim miyomlar bebekle birlikte biraz. Zarar vermedi bebeğin büyüyüşüne. Çokça ağrım vardı genelde. Kanama da oldu aylarca. Alakası olabilir demişti doktorun biri.

Benim dejenerasyon olmuş. 4 gün şiddetli ağrı çektim. Kasılmalarım oldu geçmeyecek sandım. 3 kere parol içtim. 5. Gün geçti ağrısı. Ama doktorum 26. Haftada tekrar böyle ağrı yaşarsın dedi

Back
X