- 30 Temmuz 2016
- 1.860
- 2.326
- 133
- 42
Bakalım araştırıcam artık öyle hemen kabul etmicemKapalı ameliyat ile aldır canım sezaryen gibi olma miyomun yeri belirliyor doğum da alınmayı canım doğum da alınmaz cidden riskli
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bakalım araştırıcam artık öyle hemen kabul etmicemKapalı ameliyat ile aldır canım sezaryen gibi olma miyomun yeri belirliyor doğum da alınmayı canım doğum da alınmaz cidden riskli
Merhaba öncelikle geçmiş olsun. Ben bir yıldır gebelik için uğraşıyorum. Bu ayki ultrason muayenemde 1er cm'lik iki miyom göründü, rahim arka duvarinda sizinki gibi. Geçen aylarda yoktu bu miyomlar. Doktor gebe kaldiktan sonra, gebeliğin ilk aylarinda bol istirahat edersin, doğum zamani sezaryenle alınır bunlar dedi. Ancak anladığım kadarıyla bunlar gebelikte de büyümeye devam ediyorlar ve düşük riski olusturuyorlar. Doktorun söylediğini dinlemeli miyim yoksa başka bir yol mu izlemeliyim? Fikriniz nedir?Senin ki çok zor geçmiş canım benim rahmin arka duvarında canım doktor doğumları bitir öyle alayım dedi. Miyom alınınca yapışıklık riski oluyormuş ondan almadılar benimkini de.
Miyomun çok küçük canım aldırma derim ben çünkü aldıdınca rahimde yapışıklık olabilir. Yumurta rezervi azalabilir. Bunlar risk benim 5 cm Di düşün 10 cm le doğuma girdim yine sıkıntı olmadı sizde gebelik düşünün aldırmadanMerhaba öncelikle geçmiş olsun. Ben bir yıldır gebelik için uğraşıyorum. Bu ayki ultrason muayenemde 1er cm'lik iki miyom göründü, rahim arka duvarinda sizinki gibi. Geçen aylarda yoktu bu miyomlar. Doktor gebe kaldiktan sonra, gebeliğin ilk aylarinda bol istirahat edersin, doğum zamani sezaryenle alınır bunlar dedi. Ancak anladığım kadarıyla bunlar gebelikte de büyümeye devam ediyorlar ve düşük riski olusturuyorlar. Doktorun söylediğini dinlemeli miyim yoksa başka bir yol mu izlemeliyim? Fikriniz nedir?
Miyom adetlerrde düzensizlik yaratırsa aşırı kanama olursa ağrı olursa müdahale gerekir ama şikayet yoksa gerekmez canım büyüyen bir şey canım miyom ama öyle birden değilBir de miyom devamlı büyüyen bir şey mi? Ne zaman tehdit oluşturur?
Anladım çok teşekkür ederim. Boyutunu bir yandan takip ederek, diğer yandan hamile kalmaya çabalamak en doğrusu galiba. Bol su içeyim artık ben deMiyom adetlerrde düzensizlik yaratırsa aşırı kanama olursa ağrı olursa müdahale gerekir ama şikayet yoksa gerekmez canım büyüyen bir şey canım miyom ama öyle birden değil
Aynen canım rahmin arka duvarındaysa hiçbir sorun teşkil etmezAnladım çok teşekkür ederim. Boyutunu bir yandan takip ederek, diğer yandan hamile kalmaya çabalamak en doğrusu galiba. Bol su içeyim artık ben de
Çok şükürAynen canım rahmin arka duvarındaysa hiçbir sorun teşkil etmez
Benim ilk hamileliğimde 4cm di 14cm oldu.ikincide 12cm hiç büyümedi.Bir de miyom devamlı büyüyen bir şey mi? Ne zaman tehdit oluşturur?
Büyük değil mi, ne diyor doktorlar? İnşallah sorun teşkil etmeyen yerdedir.Benim ilk hamileliğimde 4cm di 14cm oldu.ikincide 12cm hiç büyümedi.
merhaba benim de 4 cm var rahim dışına dogru dedi doktor hamileliğe engel degil ama hamilelikte buyuyebilir dedi, ama 4 yıldır da hic buyumedi yani acaba hamilelikte buyur mu ki zor gecer dediMiyom adetlerrde düzensizlik yaratırsa aşırı kanama olursa ağrı olursa müdahale gerekir ama şikayet yoksa gerekmez canım büyüyen bir şey canım miyom ama öyle birden değil
Büyük ihtimalle büyü r canım benim büyüdü yani ama çok şükür zor geçmedi hiç rahatsız etmedi beni 5 cm le hamile kaldım 10 cm e kadar büyüdümerhaba benim de 4 cm var rahim dışına dogru dedi doktor hamileliğe engel degil ama hamilelikte buyuyebilir dedi, ama 4 yıldır da hic buyumedi yani acaba hamilelikte buyur mu ki zor gecer dedi![]()
Canım benim nermerhaba benim de 4 cm var rahim dışına dogru dedi doktor hamileliğe engel degil ama hamilelikte buyuyebilir dedi, ama 4 yıldır da hic buyumedi yani acaba hamilelikte buyur mu ki zor gecer dedi![]()
Canım benim neredeyse büyümedi,portakal büyüklüğünde su anda..4 cm daha büyümüş detaylı ultrasyonda gördük.dr um 35 yasin üzerinde her 3 kadından 1 inde miyom var artık dedi.cok şükür bende skinti olmadı.ama mecburi Sezeryanim.Büyük ihtimalle büyü r canım benim büyüdü yani ama çok şükür zor geçmedi hiç rahatsız etmedi beni 5 cm le hamile kaldım 10 cm e kadar büyüdü
Ben de mecburi sezeryan canım inşallah büyümez benim de 4 cm Di en son ikizlere hamileyim inşallah bu gebelikte sorunsuz geçer tek sıkıntımız sezeryan olsunCanım benim ner
Canım benim neredeyse büyümedi,portakal büyüklüğünde su anda..4 cm daha büyümüş detaylı ultrasyonda gördük.dr um 35 yasin üzerinde her 3 kadından 1 inde miyom var artık dedi.cok şükür bende skinti olmadı.ama mecburi Sezeryanim.
Aynen,ama bana dr kilo alma dedi 1 kilo aldim sadece,miyom baskı yapıp patlamasın dedi,cinsel ilişkiyi yasakladı,yürümeyi bir de..tatlı ve meyveyi de...neredeyse çok çok az yedim.ama hergun 3 litre su ictim.Ben de mecburi sezeryan canım inşallah büyümez benim de 4 cm Di en son ikizlere hamileyim inşallah bu gebelikte sorunsuz geçer tek sıkıntımız sezeryan olsun
Şuan canım ben de kilo almadım inşallah almam meyve yiyorumAynen,ama bana dr kilo alma dedi 1 kilo aldim sadece,miyom baskı yapıp patlamasın dedi,cinsel ilişkiyi yasakladı,yürümeyi bir de..tatlı ve meyveyi de...neredeyse çok çok az yedim.ama hergun 3 litre su ictim.
Meyveyi porsiyonla ye derim.ben 3 porsiyon yiyordum.tatli meyveleri çok çok nadir yiyorum.yesil elma,erik,hünnap,aliç,kavun,mandalina ,limon yiyorum.yatma zaten ama dinlen baskı yapma yeter miyom a...benim doğum a 15 gün kaldı nerdeyseŞuan canım ben de kilo almadım inşallah almam meyve yiyorum3 litre su içiyorum günlük rutin işlerimi yapıyorum sürekli yatamıyorum bir kızım var 2 buçuk yaşında bu mümkün olmuyor ayrıca öğretmenim korkuyorum ama mecburum
![]()
Gözün aydın canım darısı bize inşallah sağlıklaMeyveyi porsiyonla ye derim.ben 3 porsiyon yiyordum.tatli meyveleri çok çok nadir yiyorum.yesil elma,erik,hünnap,aliç,kavun,mandalina ,limon yiyorum.yatma zaten ama dinlen baskı yapma yeter miyom a...benim doğum a 15 gün kaldı nerdeyse